Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Април 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Любо Киров събра хитове в "Знам"

Дума

21. Март 2017 , брой: 56   283   0Най-големите си хитове от последните 15 години събра Любо Киров в своя нов албум "Знам". Дискът включва 18 песни, сред които са някои от най-популярните парчета: "Има ли цветя", "Различен", "Ако някога", "Alright" с Мария Илиева, "Заедно" с Графа и Орлин Павлов и мн. др. 
Албумът е наличен за предварителни поръчки в iTunes и Apple Music на http://bit.ly/2mdsQzm с ексклузивен достъп до неиздаваната до момента нова версия на песента "Ти", както и концертни версии на хитовете "Мога" и "На края на света". На CD и винилова плоча "Знам" може да бъде поръчан в Musicmall.bg на http://bit.ly/2msmtsy.
Албумът бе представен преди дни с концерт-промоция в Sofia Live Club под акомпанимента на маестро Живко Петров, Калин Вельов, Ангел Дюлгеров и LaTiDa. Kато специална изненада по време на проявата на сцената излязоха някои от най-големите звезди на българската музика, с които изпълнителят е работил през годините.
"Знам - Най-доброто от Любо Киров" е на пазара благодарение на "Вирджиния рекърдс". Албумът ще бъде представен на национално турне. Вече са ясни първите няколко дати от обиколката: 15 юли - Летен театър Пловдив, 21 юли - Летен театър Варна, 22 юли - Летен театър Бургас. Финалът ще е на 10 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за събитието са в продажба на www.eventim.bg.

Снимка Диляна Флорентин

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"