Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Юни 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

"Сленг" с концерт за 20-годишнината

Емблематичните песни на групата ще звучат на живо на 22 март

Дума

21. Март 2017 , брой: 56   342   0Музикантите от "Сленг" подготвят ексклузивен концерт по повод 20-годишнината на бандата. Големият юбилей ще припомни всички най-обичани и емблематични парчета на групата от времето, когато фронтмен беше Дими.
"Мой свят", "След хиляди години сън", "Любовта няма край" и много други ще прозвучат от сцената на клуб "Terminal 1", представени от Калин Петров (клавишни), Младен Несторов-Патето (бас) и новия вокалист Владимир Михайлов (китара).
Дълги години след загубата на Дими "Сленг" живее в сърцата на музикантите от бандата, които имат огромно желание да продължат започнатото. Липсващият елемент се оказва точно Владо Михайлов, познат от киното, театъра и музиката. Феновете на българския рок свързват името му със "Сафо" - друга емблематична банда от 90-те, в която е вокалист. Днес Владо пише музика за популярни български изпълнители като Рафи Бохосян, а гласът му може да бъде разпознат в дублажите на много анимационни филми.
Събитието по повод "20 години "Сленг" ще събере на едно място цялата история на най-характерната българска банда от 90-те. В началото на 2017 г. музикантите представиха своето ново видео към песента "Където си ти" и зарадваха всички почитатели с добрите новини за предстоящите си планове, както ДУМА писа.
Две седмици преди концерта "Сленг" включи част от своите нови парчета в EP с двуезични версии на всяка от песните. Името на рилийза е "Бъди"/"Be". Феновете на групата трябва да очакват есента на 2017 г. с нетърпение, защото тогава предстои да се появи и чисто нов албум на "Сленг".
Билетите за концерта на 22 март се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба или 15 лв. в деня на събитието и на входа.

Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/events/282821755468923/

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"