Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Юли 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Коментари

От друга държава

Павлета Давидова

21. Март 2017 , брой: 56   868   0Напоследък се питаме дали Бойко Борисов не е от друга държава. Или пък си мисли, че сънува, а насън всичко е позволено, защото няма реални последствия? Няма как иначе да си обясним последните му изявления и предизборните му проблясъци...
За пореден път Борисов обещава на килограм, а много от приоритетните му ангажименти сме ги слушали до откат. Реализация така и не видяхме. За пореден път експремиерът се обявява като спасител от "ония, дето съсипаха държавата", сякаш не е бил във властта през последните 7 години.
Този път Борисов е нервен, ядосан, обидчив. И с нескрита злоба се впуска да се заяжда с опонентите. Криво му е, че Елена Йончева "се е засилила" да се видят в съда. Сякаш тя е виновна за помията, която той изля върху нея. Борисов не нацели по кого да мята с лъжехвъргачката и за първи път някой се осмели да му поиска обяснения. Освен това бившият пожарникар се е взел много насериозно и се опитва да дискредитира всеки, който не му приглася безропотно. "74-годишен бивш агент на Държавна сигурност, на него ли да му обръщаме внимание", позволи си той да удари по заслужил и признат журналист като Иван Гарелов.
И докато Борисов се занимава със собствената си особа и хората, които приема за лични врагове, държавата ни е изправена пред много по-сериозни проблеми. Ако нещата зависят от лидера на ГЕРБ, предизборният дебат ще бъде сведен до не толкова евтина пиарска поредица - много снимки на деца с питки, рязане на лентички, строени партийци, генералски униформи и безброй обещания...
Г-н Борисов, опомнете се. Вие не сте в друга държава, тук, в България сте. Като всички нас. Сапуненият балон, в който опитвате да се затворите, може да се спука още на 26 март, осъзнайте се.

 

 

Коментари

 • 27. Юли 2017 145
  155
  0

  Уважаеми представители на медиите,
  Пише ви един обикновен синдикален председател на малка организация, обиден от приказките по адрес на обикновените хора, които всеки ден изкарват със своя труд заплатите на своите работодатели.
  Ето и моето открито писмо, което се надявам да стигне до тях чрез вас:

  Уважаеми работодатели,

  Ние, над 300 000 търтея, които...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"