20 Април 2024събота08:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Ники Михайлов: Няма какво да губим

Холандците също имат проблеми, не са толкова силни, смята вратарят

/ брой: 59

автор:Дума

visibility 30

Николай Михайлов призна, че България няма какво да губи в световната квалификация с Холандия в събота и ще играят за трите точки. Синът на шефа на БФС Боби Михайлов познава много добре стила на "лалетата", след като от 2007 до 3013 г. игра за Твенте. С този отбор стражът дори стана шампион в Ниската страна. Утре на Националния стадион той ще е титуляр, защото основният ни изпълнител на този пост Владо Стоянов се контузи преди дни. Именно заради престоя си в Ередивизи Михайлов е най-търсеният наш футболист от холандските медии.
"За последно България игра на голям турнир, когато в състава бяха Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров. Те играеха в големи европейски клубове. Сега е по-различно и на българските футболисти им е трудно да стигнат до това ниво. Нямаме играчи нито във Висшата лига, нито в Бундеслигата, нито в Ла Лига. В Италия имаме двама, но те са в клубове, които се борят за своето оцеляване. Качеството на нашия футбол падна значително през последното десетилетие. Понякога поднасяме изненади срещу силни отбори, но друг път губим от Люксембург", обяви Футболист №1 на България за 2011 г. пред nos.nl.
"Холандците също имат проблеми. В отбора има много млади футболисти, а част от тях дори не играят редовно на клубно ниво. Очевидно е, че холандците не са толкова силни, както преди няколко години, но те си остават фаворити за мен. Има обаче само един отбор, който има какво да губи в събота и това не сме ние. Ще направим всичко по силите ни, за да ги затрудним максимално", добави той.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ