Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Септември 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Коментари

Право в десетката!

Боян Бойчев

24. Март 2017 , брой: 59   1065   0От спорта знам едно много просто правило: Ако си слаб, никой не те забелязва; ако си добър - се съобразяват с теб; ако побеждаваш - те уважават.
Затова в неделя пред нас стои една важна задача - да направим така, че да ни уважават.
Да спечелим изборите.
Знам, че вас, читателите на ДУМА, няма нужда да ви убеждавам за кого да гласувате. Но ми се иска да направим така, че да накараме максимален брой наши близки, приятели, познати или просто хора, с които разговаряме, да изберат нашата партия. Да накараме колебаещите се, разочарованите, неприпознаващите ни да ни повярват. Важно е.
Важно е, за да скъсаме с мутренския тип държава, която се е сраснала с мафията и в която всичко е свързано със сивата икономика и с лоялност към управляващите досега. Държава, в която властваща е байганьовщината.
Важно е, за да престанем да слугуваме на чужди интереси и да водим независима политика, защитаваща нашите интереси.
Важно е, за да почнем да мислим за интересите на обикновения човек, а не на олигарха. На този, който иска с честен труд да изкарва прехраната си. Да съживим икономиката, а не да разчитаме на алъш-вериша и на далаверата.
Важно е, за да направим така, че младите хора да останат в родината ни, а не да гласуват с Терминал 2.
Важно е, за да се върнем отново към националните ценности и добродетели, така безжалостно тъпкани през последните години, през които българинът бе доведен до морална и нравствена деградация.  
Важно е, за да съхраним и възстановим това, което е останало от нашето образование след унищожителните реформи, в резултат на които децата ни стават все по-неграмотни.
Важно е, за да вдъхнем живот на българската култура, вече четвърт век изтикана от пазара като бедна просякиня. Факт е, че през този период единствено по време на правителствата с участие на нашата партия за културата са отделяни най-много средства.
Важно е, за да поискаме промяна и след това да я направим. 
Лично аз вярвам в това.
Затова в неделя се прицелете внимателно, не се разсейвайте, задръжте внимателно дишането, вслушайте се в пулса на сърцето и уцелете десетката. Ще имаме убедителна победа и повече възможности за взимане на самостоятелни решения, ако го сторят максимално много хора.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"