17 Април 2024сряда00:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Турци с мераци за 3-ма "лъвове"

Адвокаат пожелал Делев и Попето във Фенербахче, Трабзонспор иска Чорбаджийски

/ брой: 61

автор:Дума

visibility 12

Знаменитата победа на националите над световната футболна сила Холандия с 2:0 в събота засили интересите на турски грандове към асовете на отбора.
Според турски медии капитанът на националите в епохалния мач Ивелин Попов е дал своето съгласие да премине от Спартак Москва в гранда Фенербахче. 29-годишният атакуващ футболист от дълго време е трансферна цел на някои от големите турски клубове, като имаше вариант да осъществи трансфер още през зимата. При негово съгласие двата клуба ще договарят трансферната сума. Съществува вариант като част от сделката в Спартак да се завърне нигерийският нападател Емануел Еменике.
Спартак М и Ивелин Попов преследват титлата и след 20-ия кръг във Висшата лига са лидери с 45 т., с 6 повече пред ЦСКА М и Зенит.
Героят в мача с Холандия Спас Делев също вече е желан от Фенербахче, където треньор е Дик Адвокаат, съобщават турски медии. Българинът  хванал окото на холандската легенда, след като вкара и 2-та гола за успеха над "лалетата". Очаква се след сезона Делев да напусне полския Погон Шчечин, а Фенербахче ще следи изкъсо ситуацията около него. Комшиите пишат, че ръководството на гранда от Истанбул настоява бившият селекционер на Холандия, Южна Корея, Белгия, Русия и Сърбия да подсили тима с нови попълнения във всички линии, а Спас е една от опциите в атака. Делев премина в Погон миналото лято и има договор за още 2 години, затова се очаква поляците да искат сериозна трансферна сума за него.
Преди Попето и Делев за клуба от  стадион "Шюкрю Сарачоглу" са играли Станимир Стоилов, Емил Костадинов и Ивайло Петков.
Друг от грандовете в южната ни съседка - Трабзонспор, също може да се подсили с български национал. Треньор от клуба е наблюдавал и останал силно впечатлен от изявите на капитана на ЦСКА-Сф Божидар Чорбаджийски срещу Холандия.
Изданието "Haber TS" твърди, че Волкан Казак, помощник на старши треньора Ерсун Янал, е присъствал на Националния стадион "Васил Левски" за световната квалификация и младият защитник го впечатлил с изявите си.
Специалистът ще изготви специален доклад с изявите му и ще го предложи на ръководството. Ако и там бъде оценен високо, още през лятото може да има оферта за 21-годишния бранител. Все още не е ясно какви пари са склонни да предложат от Трабзонспор за Чорбаджийски. Клубът е сред богатите в Турция и няма да пести парите, които ще поискат за младока от "Армията".


Спас Делев открива резултата в световната квалификация с Холандия

Билетът за влак поскъпва с 20% от 7 май

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 72

Тецовете в Източномаришкия басейн минават на газ

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 72

Инфлацията леко се забавя, но храните поскъпват

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 72

Заплаха за поливния сезон в Пловдивско

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 72

Разногласия в Тел Авив за отговора срещу Иран

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 72

В Гърция забраниха паленето на огън

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 72

Кипър спира да дава убежище на сирийци

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 72

Накратко

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 72

Широко затворени очи

автор:Мая Йовановска

visibility 323

/ брой: 72

"Наивният" Иран

автор:Юри Михалков

visibility 323

/ брой: 72

Ще изпратим ли на изборите отново бандити във властта?

visibility 295

/ брой: 72

За нов икономически модел в ЕС, базиран на знанието

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 72

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ