25 Април 2024четвъртък07:18 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Избори 2017

Корнелия НИНОВА:

Три пъти се е увеличила подкрепата за нас за една година

/ брой: 61

автор:Дума

visibility 23

(Изявление на "БСП за България")

Правим това изявление с уговорката, че все още няма окончателни резултати. Бихме искали да поздравим победителите ГЕРБ. Благодаря на всички българи, които днес упражниха правото си на глас. Благодаря на онези почти милион българи, които повярваха, че ние сме промяната, и ни подкрепиха. Промяната е процес, така че продължаваме напред заедно.
Какво се случи за БСП днес? Увеличили сме двойно подкрепата си спрямо парламентарни избори 2014 г., когато имахме 505 000 гласа. Почти 3 пъти се е увеличила подкрепата за една година. Преди една година по това време имахме 10% подкрепа, сега сме около 30%. Чакаме окончателните резултати. Потвърждаваме резултата на президента Радев на първи тур, когато се брои партийният вот. Това доказва, че сме на прав път и продължаваме да работим за промяната, която започнахме в България.
Това, което сме обещали на хората, ще изпълняваме безпрекословно. Ще изчакаме, казвам отново, крайните резултати, но събрахме се Изпълнителното бюро и решихме няколко неща принципно. Първото е, отново поздравявам ГЕРБ за победата. Но ако бъдем поканени от тях за разговори и за коалиция, няма да участваме в такава. В политиката има принципни неща. Ние сме заявявали в кампания и по принцип, че програмите ни са сериозно различни, че ние сме алтернатива на ГЕРБ и че искахме промяна на статуквото. Така че, ако бъдем поканени, голяма коалиция между нас е невъзможна.
Ако те не успеят да направят кабинет и на нас ни бъде връчен мандат, ние ще опитаме да направим правителство на България. В името на нейната стабилност и на предстоящото председателство на Европейския съюз. Когато бъдат готови окончателно резултатите, ще дадем пресконференция, на която с удоволствие ще отговорим на всички вече конкретни въпроси. 

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ