Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Юли 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Коментари

Само с Бог няма да стане

Георги Георгиев

7. Април 2017 , брой: 69   661   0Декларацията на ДПС относно предстоящия референдум в съседна Турция, която не оставя място за съмнение каква е позицията на движението, не е насочена само към нашите изселници, които ще гласуват на 16 април. Това е и един вид покана към останалите партии в България да си кажат какво мислят, каква позиция ще заемат. Със сигурност някои ще кажат, че чрез алармисткия си тон депесарите си надуват акциите и се пишат по-големи патриоти от "истинските патриоти", за да покажат нов имидж. Кривиците на ДПС са известни. Партията не е долюбвана преди всичко поради етническия й характер, но и заради обвиненията в корупция. Впрочем, последното не е запазена марка на нито една партия.
Вие може да си правите колкото искате словесна гаргара с услугите, оказани от хидроинженера-философ Ахмед Доган, но трябва да признаете, че няма друг реален, а не фантазиен, политически механизъм, освен ДПС, който да може да повлияе на българските турци и на който те да вярват. Може да не ви харесва, но ДПС е единствената преграда пред неизбежните попълзновения на Ердоган да превърне българските турци от български граждани в инструменти за натиск срещу България и Европа. Във взаимодействие с българското правителство, разбира се.
Във вътрешен план в момента като ясно определила се опозиция срещу креатурите на Ердоган в българската политика са се определили ДПС, БСП и "Обединени патриоти". Дори ДСБ показа какво мисли за Лютви Местан и Ердоган. Само претендиращата за управляваща партия мънка и сучи, и има за какво. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ призовава в края на декларацията Бог да дойде на помощ. Само с молби към Господ обаче няма стане, ако не си помогнем първо ние. Като за начало е необходимо единство по въпроса за ДОСТ. Ясно и категорично. Без приказки от рода на: "Ама то, сега..." Ако сега не го направим, утре ще е късно.

 

 

 

Коментари

 • 27. Юли 2017 145
  153
  0

  Уважаеми представители на медиите,
  Пише ви един обикновен синдикален председател на малка организация, обиден от приказките по адрес на обикновените хора, които всеки ден изкарват със своя труд заплатите на своите работодатели.
  Ето и моето открито писмо, което се надявам да стигне до тях чрез вас:

  Уважаеми работодатели,

  Ние, над 300 000 търтея, които...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"