29 Март 2024петък07:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 69

автор:Павлета Давидова

visibility 29



Шоковото поскъпване на цената на природния газ, а оттам на топлата вода и парното очаквано възмутиха онлайн общността. Коментаторите започнаха да търсят виновници за следизборната "честитка" с високи сметки. Гневът им бе породен от очакваното поскъпване на живота...


- НЕ е случайност, че цената на руския газ се вдига веднага, след като руските слуги от БСП губят изборите! Путин и на Украйна "завъртя" кранчето, когато украинците изритаха руската слуга Янукович! Сега Путин и на България прави мръсно с вдигане цената на природния газ!
- Да бе, на вас все Путин и Русия са ви виновни... Ако Боко дойде да те ступа довечера, пак Путин ще му викаш!
- КЕВР е политическата к**** на Тиквеника. Но май ще му повтори като мечешка услуга събитията от февруари 2013 година
- Проблема е не в това колко се вдигат цените! Проблема е че доходите на основната маса хора се в дига с по 2- 3 лв. Направете доходите реални за в Европа а не за в джунглата и никой няма да протестира!
- по каква причина тъмносиния председател на КЕВР насрочва заседание за приемане на окончателни, непопулярни сред народа, решения ?! Само работещото НС може да утвърди решенията, но такова няма... нито президента, нито временното правителство могат да направян нещо...Защо се нагнетява народното недоволство!?
- Слушах Иванов как артистично убеждаваше зрителите на БТВ, че нищо не може да се направи и цените ще се покачват. Каза, че е против повишаване цената на водата, но комисията така решила. Не каза, че герберите в комисията така са гласували, защото сега това не е удобно. Не каза и защо у нас идват да инвестират все фирми, които са изгонени от други държави. Как точно тук намират добра почва за инвестиции, за публиката остава тайна.
- Иван Иванов беше човек на Иван Йорданов Костов. А после, като огладня, отиде при Бойко Методиев Борисов, който го направи шеф на КЕВР. Прави това, което му нареди банкянския дебил. Целта е да се акумулират още повече пари от мат`риала, за да може после да ги открадне и раздаде на верните му олигарси.
Тиквеният малоумник е готов за едно Конграчулейшънс! да унищожи България. Ще търпим ли тази крадлива пасмина? Ставайте да ги пребием с камъни и тояги!
- Цъфналата Теменужка и оня със цъфналите магнолии да не се бършат със служебното правителство, което подготви само изборите за 2 месеца, а ГЕРБ за 10 години управление съсипаха енергетиката, икономиката !
- само като ги гледам как са се наредили около масата - тея нямат изхранване и нахранване. Това се нарича луксозен слугинаж - да дадат отчет какво работят, колко работят и какъв е резултата от това, което всъщност правят. Тези нямат насищане в ядене, пиене и поклони. Моралът им е с размерите на нахранена с кръв въшка.
-  Няма нищо независимо у нас. Да покажат данни, графики. През последните няколко години международната цена на петрола и гаста намаляваше - как това беше отразено в цената която плащахме през последните 2-3 години. Сега имало покачване и НЕзависимите регулатори една седмица след изборите искат 30% увеличение на цената за българите без да казват защо.
- А какво става с концесията на "Софийска вода"?!? Кой я е сключил и защо?!? Защо плащаме 100 000 лева заплата на някакъв чужденец и отново ни вдигат цената на водата, защо, какво се е променило, за да му плащаме вече 200 000 лева ли?!? Ние нямаме ли наши ВиК специалисти? Когато държавата "управляваше" водата тя струваше стотинки, а сега левове - защо и докога!?!
- Защо българите не протестират? Дали е насадено от турското робство да очакваме спасителя, дали османските нрави за бакшиша са виновни за днешната корупция? Не знам. Но знам, че имаме продажна политическа класа, която извърши не едно и две предателства спрямо собствения си народ. Знам и че не протестираме, защото не сме готови да нарушим комфорта си , защото явно всеки има да губи повече отколкото да спечели от един бунт. Защото всеки знае, че ако протестира и стигне до крайност, може да го псоледва затвор, уволнение и провален живот и предпочита да си трайка и да търпи. ДОбре сигурно и другите балкански народи са така, но защо те го правят целокупно, а ние не ? С какво сме по различни, дели ни някаква граница ?

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ