26 Април 2024петък09:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Митов води Левски за успех в Разград

Дадоха дербито на сезона на Сватбата

/ брой: 73

автор:Владимир Николов

visibility 64

Старши треньорът на Левски Николай Митов обяви, че очаква от играчите си победа в предстоящото дерби срещу Лудогорец от 28-ия (2-ри) кръг на Първа професионална лига.
Големият сблъсък между челниците в класирането е на Разпети петък от 20.00 ч. на „Лудогорец Арена“ и ще бъде излъчен по Диема Спорт.
Митов призна, че очаква в 2-та дни до сблъсъка да вдигне поне част от контузените си играчи.
„Яблонски отпада от групата със сигурност, след като получи сериозна травма на аддукторите в мача срещу Черно море, Сукуна – също. Засега 50 на 50 са Веселин Минев, Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер. Аз искам специално всички да са здрави, а тогава да избираме. Имаме още 2 дена, в които да отшумят травмите“, каза Митов.
„Левски е побеждавал Лудогорец. Те са силен отбор, на първо място в момента. Имаме респект, но дотам. Левски трябва да играе за себе си, да доминира. Естествено, трябва да победим. Като резултати съм съгласен, че не се представяме успешно в гостуванията. За играта – не. Процентите кой е владял повече топката, кой има повече удари – тези неща отпадат автоматично при негативен резултат. Мен ме интересува нашият отбор какво играе. Естествено, че се опитваме винаги да доминираме. Сметки няма какво да правим, гледаме мач за мач. Всеки двубой е решаващ, всеки мач носи 3 точки. Ако има теоретична възможност естествено, че ще се борим за първенството. Интересува ме от всеки мач да взимаме максималните 3 точки. Левски трябва да гледа себе си, не може да се сравняваме с другите отбори. Не може да копираме другите. Имаме изграден стил, свикнали сме да доминираме и трябва да го следваме.“
Митов беше помолен да коментира дали има нещо вярно в слуховете, че клубът проявява интерес към крилото на Дунав Бирсент Карагарен.
„Гледал съм го, младо момче е, има качества. Всичко друго са спекулации. Ако има нещо, ще го разберете първо от мен или от спортния директор Даниел Боримиров. Каквото не е излязло от клуба, е спекулация.“
Няма да се възгордяваме след разгрома над Локомотив Пловдив. Не можем да подценяваме никого. Никога не съм коментирал съдиите. Няма да го правя нито преди, нито след мач“, завърши брифинга си Митов.


Ивайло Стоянов-Сватбата получи наряд за дербито Лудогорец - Левски. Днес от 17.00 ч. избраният за депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов ще свири опашкарското дерби Локо ГО - Нефтохимик. От 19.30 Станислав Ставров ще изведе Локо Пд и ЦСКА–Сф. Утре от 15.30 Станислав Тодоров ще ръководи мача Ботев Пд - Верея, а от 18.00 Николай Йорданов е съдия на Берое - Пирин. В събота от 14.15 ч. Георги Давидов е арбитър на Монтана - Славия, а от 16.30 ч. Георги Кабаков ще реферира последния мач от 2-рия кръг от втората фаза Дунав - Черно море.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 633

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 665

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 627

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 685

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 653

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 551

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 750

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 670

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 695

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ