28 Март 2024четвъртък13:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Фиго кани Зидан и Роналдо в София

Мачът ще е шоу, а не бенефис, обяви Бербатов

/ брой: 75

автор:Марин Милашки

visibility 763

Димитър Бербатов и Луиш Фиго дадоха съвместна пресконференция за благотворителния мач на 14 юни в София, приходите от който ще бъдат предоставени на фондациите на двамата за подпомагане на деца.
„Към момента напълно се занимавам с различни неща, ориентирани към социалната отговорност и към децата. Всички знаят, че дела трябват, а не думи. Разбира се, че нашата страна е малка и е хубаво, когато идват легенди като Фиго и останалите. Не е важно кои точно ще дойдат, важно е да се съберем на стадиона, защото всички ще бъдем дарители. Всеки от вас ще каже на самия себе си – ето, аз помогнах на едно дете. Никога не съм харесвал фалшиви родолюбци, които постоянно говорят, а нищо не се прави. Затова се радвам, че Фиго прие поканата и ще дойде. Освен това ще съберем и средства за децата, което е най-важното”, каза българинът.
Португалската легенда пък обяви, че е поканил за мача сънародника си Кристиано Роналдо и треньора му в Реал М Зинедин Зидан.
"Всичко зависи от графика на Роналдо. Не мога да потвърдя, че ще бъде тук, но ще направим всичко възможно да го доведем. Има и други големи имена, от които все още чакаме потвърждение. Зинедин Зидан е треньор на Реал М, а Фабио Канаваро също е треньор. Те имат много работа и ангажименти, затова все още не знаем дали ще могат да бъдат тук", обяви португалецът, носител на "Златната топка" за 2000 г., след като през лятото е преминал от Барселона в Реал М.
Португалецът също обяви 7 легендарни футболисти, които са потвърдили, че ще играят в отбора му в София - Франческо Толдо, Йенс Леман, Мичел Салгадо, Роберто Карлуш, Деко, Максуел и Робер Пирес. "Димитър трябва много да внимава, защото ще имаме сериозни попълнения в нашия тим", пошегува се португалецът.
"Мачът ще бъде благотворително шоу, а не бенефис", обяви Бербатов, който повече от година няма отбор. Досега в неговия отбор са потвърдили участие бившите му съотборници в Манчестър Юнайтед Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Едвин ван дер Сар, Патрис Евра, както и българската мегазвезда Христо Стоичков.



Снимка БГНЕС

Луиш Фиго пристигна по покана на Димитър Бербатов в София и двамата съобщиха подробности около шоу мача на 14 юни, организиран от фондациите им

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 206

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 211

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 225

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 152

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 174

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 194

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ