19 Април 2024петък17:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Секс за първи път" в театър "Сълза и смях"

/ брой: 76

автор:Дума

visibility 32

Премиерното представление на спектакъла "Секс за първи път" от Кен Девънпорт ще се играе утре, 21 април, от 19 ч. на сцената на театър "Сълза и смях" в София. Спектакълът има документална основа и разглежда от всички аспекти "първия път". Пиесата е в стила на "Монолози за вагината" с участието на четири персонажа в динамични, разтърсващи, смешни и любовни диалози за първите сексуални преживявания, написани от реални хора - "точно такива, като нас".
Спектакълът дебютира в Ню Йорк през 2007-а и за десет години е поставян над 120 пъти. "Най-добрата нова пиеса в Ню Йорк", "Ужасно смешно!", "Провокативно, забавно и интригуващо!", "Осемдесет минути приятна възбуда - театрален еквивалент на любовна среща" - са само някои от отзивите на критиката в New York Post и Newsday, която нарече представлението "откровена вечер на разкази за първия ни път, което се оказва комично, еротично, сантиментално, сърдечно и дори леко политическо".
Българската версия на пиесата се реализира от Продуцентска къща "Креди Арте" със съдействието на театър "Сълза и смях". Режисьор е Димитър Стефанов ("Живак", "Който трябва", "Тиква").



Димитър Живков, Александра Сърчаджиева, Милица Гладнишка и Камен Воденичаров умело ще водят българската публика из дебрите на първите сексуални преживявания, вълнения и спомени

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 305

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 304

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 274

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 296

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ