19 Април 2024петък21:06 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

В "БСП за България" най-много са икономистите

/ брой: 76

автор:Павлета Давидова

visibility 36

В парламентарната група на "БСП за България" най-голям е броят на икономистите - 21. От левицата направиха разбивка за професиите на новите си депутати, като някои от тях са с повече от една специалност. По трима са агро- и строителните инженери, има още осем души, пред чиито фамилии има титлата инженер. Юристите са 13, а финансистите - девет. По шестима са специалистите по международни икономически отношения и експертите по национална сигурност. Толкова са и лекарите, като сред тях има двама зъболекари, лаборант и ветеринар. Осем са педагозите, историците са двама, има четирима журналисти, а един е завършил връзки с обществеността. БСП разполага в парламента и с трима енергетици. Двама актьори и трима спортисти допълват групата на "БСП за България". Левицата разполага и със застраховател, хидрогеолог и изкуствовед, двама социолози и двама политолози.
66 са мъжете в групата на БСП, 14 са дамите. 46 от народните представители на левицата са под 50 години, като трима нямат и 30 г. Най-младият депутат в парламента е Теодора Халачева от БСП. Ветераните над 71 са трима - доайенът, който би първия звънец на 44-ото НС, Тома Томов е сред тях.
34 от народните представители са били част от предишни парламенти, 46 са истински новобранци. В ПГ на "БСП за България" 65 са членовете на партията, трима идват от коалиционните партньори, а останалите са гражданска квота.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ