Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Юли 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

"Геният" разкрива как Алберт стана Айнщайн

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   316   0По повод 138-ата годишнина от рождението на един от най-брилянтните умове на ХХ век Алберт Айнщайн National Geographic обяви предстоящата световна телевизионна премиера на "Геният" на 23 април (неделя) от 21,55 ч.
Въпреки че научните му постижения продължават да вдъхновяват цялото човечество, малцина знаят истинската история за бурния живот на навярно най-ироничния образ на миналото столетие.
"Геният" ще бъде първата изцяло игрална продукция в историята на канала. Тя е от 10 епизода и разкрива как Алберт се превръща в Айнщайн, като показва необикновените му професионални постижения заедно с експлозивния му, страстен и сложен личен живот. Образът на Айнщайн е пресъздаден от носителя на "Оскар" Джефри Ръш, а в поддържащите роли са Емили Уотсън, Джони Флин, Саманта Коули, Т.Р. Найт, Сет Гейбъл и Винсънт Картайзър. Изпълнителни продуценти са отличените с "Оскар" Брайън Грейзър и Рон Хауърд.
Поредицата проследява възхода на Айнщайн от твърде скромното му потекло до любопитния мислител-бунтар, през битките за признание и страданията, до превръщането му в световна знаменитост и в човека, отключил мистериите на космоса със своята теория на относителността.

Образът на Айнщайн е пресъздаден от носителя на "Оскар" Джефри Ръш

 

 

 

Живот

  • Донко Марков от Варна и хор "Келара" от Провадия спечелиха първите места на конкурса "С песните на Стайка Гьокова"
    21. Юли 2017 141
    243
    0

    Градският парк на Карнобат посрещна преди дни бийтбокс артисти от цялата страна за провеждането на 11-ия подред национален шампионат по бийтбокс на България. Звездното жури се оглавяваше от Скилър, Печенката и RedOne. Победител в състезанието стана младият талант MaxO. Той спечели титлата за втори път и ще представи страна ни на световното по...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"