Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Април 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

"Геният" разкрива как Алберт стана Айнщайн

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   85   0По повод 138-ата годишнина от рождението на един от най-брилянтните умове на ХХ век Алберт Айнщайн National Geographic обяви предстоящата световна телевизионна премиера на "Геният" на 23 април (неделя) от 21,55 ч.
Въпреки че научните му постижения продължават да вдъхновяват цялото човечество, малцина знаят истинската история за бурния живот на навярно най-ироничния образ на миналото столетие.
"Геният" ще бъде първата изцяло игрална продукция в историята на канала. Тя е от 10 епизода и разкрива как Алберт се превръща в Айнщайн, като показва необикновените му професионални постижения заедно с експлозивния му, страстен и сложен личен живот. Образът на Айнщайн е пресъздаден от носителя на "Оскар" Джефри Ръш, а в поддържащите роли са Емили Уотсън, Джони Флин, Саманта Коули, Т.Р. Найт, Сет Гейбъл и Винсънт Картайзър. Изпълнителни продуценти са отличените с "Оскар" Брайън Грейзър и Рон Хауърд.
Поредицата проследява възхода на Айнщайн от твърде скромното му потекло до любопитния мислител-бунтар, през битките за признание и страданията, до превръщането му в световна знаменитост и в човека, отключил мистериите на космоса със своята теория на относителността.

Образът на Айнщайн е пресъздаден от носителя на "Оскар" Джефри Ръш

 

 

 

Живот

 • Портрет
  Музиката за нея е над всичко. Но в живота й вече има и нещо по-голямо
  21. Април 2017 77
  1165
  0

  Ако предизвикате феновете на рока да посочат най-прочутата жена, която се изявява в този жанр, със сигурност ще се сетят най-напред за Джана Нанини. Името й обаче е известно и на почитателите на италианската поп музика по цял свят, а и на футболните фенове. Легендарната певица за първи път ще представи на живо пред публиката в България най-...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"