Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

"Геният" разкрива как Алберт стана Айнщайн

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   338   0По повод 138-ата годишнина от рождението на един от най-брилянтните умове на ХХ век Алберт Айнщайн National Geographic обяви предстоящата световна телевизионна премиера на "Геният" на 23 април (неделя) от 21,55 ч.
Въпреки че научните му постижения продължават да вдъхновяват цялото човечество, малцина знаят истинската история за бурния живот на навярно най-ироничния образ на миналото столетие.
"Геният" ще бъде първата изцяло игрална продукция в историята на канала. Тя е от 10 епизода и разкрива как Алберт се превръща в Айнщайн, като показва необикновените му професионални постижения заедно с експлозивния му, страстен и сложен личен живот. Образът на Айнщайн е пресъздаден от носителя на "Оскар" Джефри Ръш, а в поддържащите роли са Емили Уотсън, Джони Флин, Саманта Коули, Т.Р. Найт, Сет Гейбъл и Винсънт Картайзър. Изпълнителни продуценти са отличените с "Оскар" Брайън Грейзър и Рон Хауърд.
Поредицата проследява възхода на Айнщайн от твърде скромното му потекло до любопитния мислител-бунтар, през битките за признание и страданията, до превръщането му в световна знаменитост и в човека, отключил мистериите на космоса със своята теория на относителността.

Образът на Айнщайн е пресъздаден от носителя на "Оскар" Джефри Ръш

 

 

 

Живот

  • Парична награда в размер 10 000 лева очаква победителя в инициативата
    21. Септември 2017 185
    46
    0

    Кулинарно предизвикателство към всички българи отправят шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, които търсят най-вкусната домашна рецепта. Освен описанието на ястието, което трябва да носи емоцията от детството или скъпи спомени, необходимо е да се изпрати и свързаната с тази храна семейна история, любопитна легенда или вълнуващ разказ. Победителят ще...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"