Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

28 Май 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

"Джобен фестивал" с десето издание

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   173   0Десетото издание на форума за клипово изкуство "Джобен фестивал", който се провежда два пъти годишно в столичното "Ателие Пластелин" (ул. "Цар Симеон" 48), ще се състои между 21 и 23 април.
Програмата акцентира върху изложбите, затова проявата ще бъде открита с "Къщи по хълмовете" на Елеонора Тодорова и "Целесъобразност с прицел" на Диана Петрова и Крис Енчев. Сред театралните постановки се открояват детското представление "Таласъмът Тропалан" на общински Куклен театър Благоевград и "Тишината на крокодилите" от Яна Добрева в изпълнение на Марчела Христова, модерен танц и въздушна акробатика от театрална компания "Нибрай". Фестивалът ще обърне внимание и на представянето на бъдещи проекти, добри практики и артисти, търсещи съмишленици в осъществяването на културни продукти. В петъчната вечер зрителите могат да научат нещо повече за Прото-театралните форми и какво да очакват през юни от трупата на "Суб театър", както и презентация на тема социалните мрежи, влогинг обществото и негативните коментари с водещ Мирела Лилова.

Повече информация има на www.pocketfestival.weebly.com и във фейсбук профила на фестивала (Pocket fest)

 

 

Живот

  • В рок операта на Николо Коцев участват български, турски и шведски артисти и музиканти
    26. Май 2017 101
    211
    0

    Поради неустойчивото време и прогнозите за дъжд в Пловдив на 26 май, представлението на рок операта "Нострадамус" ще се проведе в Палата №2 на Пловдивския панаир от 20 ч. Освен от форсмажорните обстоятелства, това решение е наложено най-вече от невъзможността на оркестъра да репетира и изпълни произведението дори и при най-малката влажност...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"