Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Април 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

"Джобен фестивал" с десето издание

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   59   0Десетото издание на форума за клипово изкуство "Джобен фестивал", който се провежда два пъти годишно в столичното "Ателие Пластелин" (ул. "Цар Симеон" 48), ще се състои между 21 и 23 април.
Програмата акцентира върху изложбите, затова проявата ще бъде открита с "Къщи по хълмовете" на Елеонора Тодорова и "Целесъобразност с прицел" на Диана Петрова и Крис Енчев. Сред театралните постановки се открояват детското представление "Таласъмът Тропалан" на общински Куклен театър Благоевград и "Тишината на крокодилите" от Яна Добрева в изпълнение на Марчела Христова, модерен танц и въздушна акробатика от театрална компания "Нибрай". Фестивалът ще обърне внимание и на представянето на бъдещи проекти, добри практики и артисти, търсещи съмишленици в осъществяването на културни продукти. В петъчната вечер зрителите могат да научат нещо повече за Прото-театралните форми и какво да очакват през юни от трупата на "Суб театър", както и презентация на тема социалните мрежи, влогинг обществото и негативните коментари с водещ Мирела Лилова.

Повече информация има на www.pocketfestival.weebly.com и във фейсбук профила на фестивала (Pocket fest)

 

 

Живот

 • Портрет
  Музиката за нея е над всичко. Но в живота й вече има и нещо по-голямо
  21. Април 2017 77
  1165
  0

  Ако предизвикате феновете на рока да посочат най-прочутата жена, която се изявява в този жанр, със сигурност ще се сетят най-напред за Джана Нанини. Името й обаче е известно и на почитателите на италианската поп музика по цял свят, а и на футболните фенове. Легендарната певица за първи път ще представи на живо пред публиката в България най-...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"