Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Ноември 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

"Джобен фестивал" с десето издание

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   215   0Десетото издание на форума за клипово изкуство "Джобен фестивал", който се провежда два пъти годишно в столичното "Ателие Пластелин" (ул. "Цар Симеон" 48), ще се състои между 21 и 23 април.
Програмата акцентира върху изложбите, затова проявата ще бъде открита с "Къщи по хълмовете" на Елеонора Тодорова и "Целесъобразност с прицел" на Диана Петрова и Крис Енчев. Сред театралните постановки се открояват детското представление "Таласъмът Тропалан" на общински Куклен театър Благоевград и "Тишината на крокодилите" от Яна Добрева в изпълнение на Марчела Христова, модерен танц и въздушна акробатика от театрална компания "Нибрай". Фестивалът ще обърне внимание и на представянето на бъдещи проекти, добри практики и артисти, търсещи съмишленици в осъществяването на културни продукти. В петъчната вечер зрителите могат да научат нещо повече за Прото-театралните форми и какво да очакват през юни от трупата на "Суб театър", както и презентация на тема социалните мрежи, влогинг обществото и негативните коментари с водещ Мирела Лилова.

Повече информация има на www.pocketfestival.weebly.com и във фейсбук профила на фестивала (Pocket fest)

 

 

Живот

 • 24. Ноември 2017 231
  116
  0

  Бъди здрав и щастлив, Тошо! Нека още дълги години си все така духовит, уверен, вдъхновяващ, принципен и изпълнен с енергия Човек, Мъж и Учител, а ние ще вървим по стъпките ти и ще се учим от теб!
  И още поне два пъти по 75!
  Наздраве!

  ДУМАДЖИИТЕ


Апис
Всички права запазени "ДУМА"