20 Април 2024събота03:43 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 77

автор:Дума

visibility 25

Новите 240 депутати вече положиха клетва в Народното събрание. По стара традиция във форумите вече тече оценка на визията, образованието и житейския опит на новите законотворци. Мненията са различни - от парад на суетата, през цирк, училище и самодейна трупа.

- На 100 кьорави барем да избираме по един с едно око, че да вижда пътя, по който ни води. Пък то 240 слепи и с двете очи. За каква законодателна дейност може да става на въпрос с подобни депутати?! Те не разбират съдържанието на понятията, които биват обличани в законодателни текстове. Имам чувството, че Народното събрание вместо да бъде еталон на експертност е някакво читалище за самодейност при това доста бездарна!
- с НС от 240 депутати само трийсетина юристи, а това е законодателният орган на страната! Не 4г., съмнения имам дори за 1г. да работят футболен съдия, актриса, журналисти, манекенка, лекари като депутати. Тия хора, с тази си квалификация ще правят законите на страната???
- Хубавинко се погледнете бе, избирателите...Много хубаво се огледайте и вървете се метнете някъде от по-височко... Да ми избирате вие човек без ерудиция и житейски опит да ви прави законите и да ви управлява... Трябва да сте изключително невероятно тъпи. Но какво се чудя...нали поради същата изключително невероятно брутална тъпотия се върнахме 200-300 години назад в развитието си. И то за какво? За шарени парцалки и смачкани ламарини...
- поредния фарс наречен "парламент" започна и жална ни майка, щото подсъдими и мутри са начело, не стига това ами и хора с напреднало ЕГН не знаят що са там, гафове с химна, с речите и т.н., тези калпазани не могат да открият "сезона", а камо ли да управляват и да има положителти реултати, най-добре е утре да се саморазпуснат и с това да закрият резервата за престъпници... и без тях сме бедни, голи и боси, а поколението - провалено, неуки и наркозависими
- Абе не ги плюйте хорицата, избрали са си ги... Ама мислете какво правителство ни чака - жална ни е майка този път
- Батката си рисува от първия ред, а Цецко цвъка ли цвъка есемеси...Честито, народе - все таланти подбрани.
- Първият ден на 44 Парламент ще запомня с гафовете на Т. Томов, липсващите депутати, скритото гласуване - непоказване на вотовете по групи.
- Ми с гафове, с какво друго да "тръгне" това НС. Голяма част от тези "избранници" са назначени и не са в състояние да съставят простичко изречение на български език, камо ли някое сложно съставно. Още с влизането в пленарната зала се разхвърчаха калинки. Четири години - това добре, ама надали.
- Ще става все по-интересно. Мачлетата почват, авиоотрядът излита с топките, софрите, с манекенките тоже. Абе пълна програма за сметка на всички ни заради тези, които гласуваха за тези айдуци. Изядохте кИфтетата, изпихте бирата и сега пак сте гладни. Търпете ги 4 години и слушайте обещанията им. Хранете се с тях.
- Ами ще се шегуват с Марешки, и той гледаше критично служителката, дето го предложи за председател н НС, а не за заместник, и то два пъти. За нея той си е само председател, шеф и нищо друго, така де.
- Пеевски напусна също залата. Това не е гаф, нали? На негово ВЕЛИЧЕСТВО всичко е разрешено. Много движение в залата, много и скучаеха никаква култура и възпитание на хората, които трябва да дават пример на младите. Не само в училищата да има оценка за държание /навремето се казваше поведение/ .Същото трябва да се направи и в парламента. Навремето при 3 пъти намалено поведение те изключваха от училище. - Каквито сме ние, такива са ни и депутатите. При 30% тотално неграмотни избиратели, редно е и 30% от депутатите да са неграмотни. Като сложим още 50% функционално неграмотни и поне 10% почти грамотни, то в парламента би трябвало да има не повече от 10% що-годе годни за нещо люде. Но това е малцинство, което си трае и не смее много-много да се изявява. Така че основното, което се очаква са гафовете. Те са неизбежни.
- Предпочитам Правешкия Цирк, а не този от Банкя. "Слънцетою, Сидеров, Каракачанов и как му беше фамилията на онзи Валери ... и още колко незнайни Гении на "прехода", който при нас ще завърши, ако Ердоган се намъкне пак в Нашите земи. И няма да се оплаквате, след като сами сте си го Набутали. Аз не се оплаквам, моята работа Не Зависи от Пожарникари и техните Шутове.
Хайде да "добър път" - знаем вече за Асфалта по този "пътЮ.

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ