26 Април 2024петък21:00 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Автогол

/ брой: 79

автор:Ася Гардели

visibility 2787

Докато текат политически скандали с олигарси у нас в последните дни, вчера изтекоха сухи и скучни цифри от статистиката. А именно, че държавният дълг на страната ни за миналата година се е увеличил двойно през последните четири години. Така бившите ни управници са ни натресли над 27 млрд. лева дълг, което е с над 13 млрд. лева повече в сравнение с 2013 г. Воденичният камък на шията на българите за 2016 г. е натежал с цели 4,3 млрд. лева само за година назад. Това показват статистическите данни, нищо, че експравителството ни пълнеше главите само с ръстове. По времето на Борисов у нас всичко бележеше ръст. Миналата година имахме ръст в зеленчукопроизводството, с който толкова се пъчеше Танева. Имахме си и ръст в туризма - видиш ли, разправяше Ангелкова, в България потекли реки от туристи, та даже и саудитските шейхове щяха да идват на тълпи у нас. Имаме си ръст в промишлеността, в търговията и къде ли още не. Да, ама докато бившият кабинет се надпреварваше с хвалби за постигнати резултати, за саниране и строене на магистрали, всъщност са ни "скроили шапката" добре и са ни вкарали в още задължения. Пък ние си ги избрахме отново. Е, и това ако не е автогол, здраве му кажи!

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 300

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 296

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 259

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 267

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ