27 Април 2024събота04:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кобрата пак се закани на Джонсън

/ брой: 82

автор:Дума

visibility 10

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев обяви, че е готов за предстоящата битка с Кевин Джонсън (САЩ) на родна земя.
„Нямам търпение за първия гонг”, написа Кобрата в официалния си профил в социалната мрежа Twitter. Пулев обеща и да направи всичко възможно да зарадва треньора си Ули Вегнер за рождения му ден с късен подарък. В четвъртък Кубрат почете 75-годишния юбилей на германския си наставник с голяма торта, украсена с боксова ръкавица и с 3 фойерверка, символи на 3 четвъртвека.
Снощи беше и официалното мерене на кантара, което също е задължителен атрибут в големите битки на професионалния ринг. Боксовата гала в "Арена Армеец" започва довечера в 19.00 ч. и ще бъде предавана по Диема спорт 2. Преди мача на Кубрат с Кевин Джонсън за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация ще има няколко подгряващи битки с български боксьори, между които и третият профимач на Тервел Пулев с поляка Якуб Войчик.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ