24 Април 2024сряда22:49 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Митов:

Левски се цели само в титлата

Гриша Ганчев надъхва "червените" преди дербито

/ брой: 82

автор:Владимир Николов

visibility 83

Старши треньорът на Левски Николай Митов обяви, че целта пред отбора не е да бъдат преди ЦСКА-Сф в класирането. Митов смята, че целите на Левски са само титлата, Шампионската лига и Лига Европа. Наставникът даде традиционната си пресконференция преди мача с ЦСКА-Сф, смятан от феновете като дерби на сезона. Той се върна начело на "сините" 2 дни преди предишния мач от 23-ия кръг на редовния сезон след колебливите игри на Левски при Елин Топузаков и тогава отборът успя да спечели след обрат с 2:1.
6 кръга преди края Левски е втори на 13 т. след шампиона Литекс и на 3 пред предстоящия съперник ЦСКА-сФ, с който ще играе и в последния ХХХVІ кръг.
"Не мога да коментирам публично дали сме в подем. Това ще го кажете вие, журналистите. Но моето желание е да играем по-добре и по-добре. Важното е да създаваме положения, да се излиза на ситуации, но по-важното е да ги реализираме. Срещу Локо Пд влязоха 5 от 5, но с Дунав нещата не се получиха и поради тази причина срещата завърши наравно.
На облекчен режим са Яблонски и Веско Минев, но ще се включат в заниманията. Дали ще играят обаче, ще се реши в часовете преди мача. Предстоящият ни мач е малко по-различен, искам да спечелим и да играем добре. В изминалия двубой срещу този съперник не сме били притеснени, просто в първите минути не стояхме добре. Дерби с Лудогорец няма много, дербито е едно - Левски - ЦСКА.
Станислав Иванов вече има мачове. Няма от какво да се притеснява, ако излезе титуляр в събота. Важното е да показва постоянство. Левски не може да има за цел да е пред някой отбор в класирането. Какво от това, ако сме шести пред седмия? Трябва да имаме за цел титлата, Шампионската лига и Лига Европа. Не се притеснявам от съдията, виждате какви грешки правят реферите. Не вярвам да са умишлени”, заяви Митов.
Собственикът на ЦСКА-Сф Гриша Ганчев ще надъха играчите преди дербито с Левски. Той предвижда да посети последната тренировка в навечерието на сблъсъка днес следобед на Панчарево. Ганчев ще изгледа заниманието и ще мотивира отбора, който все още търси първи успех този сезон в дербитата. Бизнесменът е чакан и на сблъсъка в събота и за него е отредено място в специалната ложа в сектор "В", където ще бъдат настанени другите шефове на ЦСКА-Сф.
В сектор "А" пък се очаква собственикът на Левски и "Виваком" Спас Русев.


Никола Попов отново получи наряд за дербито Левски – ЦСКА-Сф. Срещата от 30-и кръг на Първа лига е утре от 17.00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“. Той е Съдия №1 за миналия сезон и син на заместник изпълнителния директор на БФС Антон Попов. Попов-младши беше рефер и на предишния сблъсък, в който отново "сините" бяха символични домакини и обърнаха "червените" с 2:1 на 4 март в 23-ия кръг от редовния сезон. Останалите наряди: днес, 17.30: Дунав - Локо Пд (Стефан Апостолов); 20.00: Нефтохимик – Пирин (Георги Димитров); утре, 20.00: Локо ГО - Берое (Владимир Вълков); неделя, 17.45: Монтана - Ботев Пд (Ангел Баялцалиев); понеделник, 17.30: Славия - Верея (Георги Кабаков); 20.00: Лудогорец - Черно море (Волен Чинков).

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ