Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Юни 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

България

Бюрото отчете дейността си за година

Юлия Кулинска

15. Май 2017 , брой: 92   235   0ИБ на БСП се отчете пред Националния съвет за свършеното от 21 май до 14 май т.г. След 49-я конгрес на левицата са проведени 54 заседания, три от тях са били изнесени - в Благоевград, Стара Загора и Видин. На заседанията са обсъдени 840 въпроса и са взети 461 решения. По актуалните политически проблеми са обсъдени 154 въпроса и са приети 64 решения.
Периодически е разглеждано организационно-политическото състояние на областните и общинските съвети на партията, както и готовността им за участие в президентските и парламентарните избори. Коалиционната политика на БСП и взаимодействието й със синдикатите и неправителствените организации са били тема на 27 заседания. Въпросите са били свързани с взаимоотношенията с партиите в коалиция "БСП за България" и с проблеми на социалната политика.
В дневния ред на Изпълнителното бюро са били включени 72 въпроса, отнасящи се до президентските и парламентарните избори. Със 7 повече са били обсъжданите теми по подготовката на програмните документи - предизборната платформа, коалиционната рамка и новият устав на БСП. 12 въпроса са били посветени на международната дейност на партията, а 19 - на финансовото и ресурсно осигуряване на дейността на БСП.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"