Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Ноември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

България

Бюрото отчете дейността си за година

Юлия Кулинска

15. Май 2017 , брой: 92   207   0ИБ на БСП се отчете пред Националния съвет за свършеното от 21 май до 14 май т.г. След 49-я конгрес на левицата са проведени 54 заседания, три от тях са били изнесени - в Благоевград, Стара Загора и Видин. На заседанията са обсъдени 840 въпроса и са взети 461 решения. По актуалните политически проблеми са обсъдени 154 въпроса и са приети 64 решения.
Периодически е разглеждано организационно-политическото състояние на областните и общинските съвети на партията, както и готовността им за участие в президентските и парламентарните избори. Коалиционната политика на БСП и взаимодействието й със синдикатите и неправителствените организации са били тема на 27 заседания. Въпросите са били свързани с взаимоотношенията с партиите в коалиция "БСП за България" и с проблеми на социалната политика.
В дневния ред на Изпълнителното бюро са били включени 72 въпроса, отнасящи се до президентските и парламентарните избори. Със 7 повече са били обсъжданите теми по подготовката на програмните документи - предизборната платформа, коалиционната рамка и новият устав на БСП. 12 въпроса са били посветени на международната дейност на партията, а 19 - на финансовото и ресурсно осигуряване на дейността на БСП.

 

 

 

България

  • Елена Йончева показа нови кадри - в 7,52 ч. на 21 ноември преградното съоръжение е като прегазено с булдозер
    24. Ноември 2017 231
    25
    0

    Нови доказателства, че струващата близо 200 млн. лв. телена ограда по границата с Турция продължава да се разпада, представи вчера Елена Йончева. На снимките, направени в района на Малко Търново в 7,52 ч. на 21 ноември, се вижда, че т. нар. преградно съоръжение е смачкано на земята като прегазено с булдозер. "Става въпрос за огромна корупционна...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"