Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Май 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

България

Реакции:

Промените гарантират приемственост

Павлета Давидова

15. Май 2017 , брой: 92   269   0Промените в ИБ на БСП гарантират приемственост, заяви Деница Златева. Тя добави, че новите членове на ръководството имат дългогодишен опит в БСП. Според нея вотът на членовете на Националния съвет (НС) говори за изключително доверие в предложенията, които е направила Корнелия Нинова. "Винаги е имало гласове и членове на НС, които са съгласни. Има други, които изказват съображения. Затова имаме избори и възможност всеки да изрази своето мнение и позиция с гласуване", подчерта Златева.
До местните избори БСП трябва да стабилизира организациите и да работи за спечелването им, категоричен бе Кирил Добрев. "Ние имаме принципи, с които се съобразяваме вече близо година. Съвместяването на властите е основният. Така даваме възможност на повече хора да се реализират. Около 30 човека в новото НС са родени след 1980 г. Това е ново поколение политици, на които искам да дадем шанс да се развиват. Това е бъдещето на България, бъдещето на БСП", обясни Добрев. Според него е необходим и мост между парламентарната група и ИБ.
Добрев благодари на колегите си, които са го избрали за зам.-председател на БСП. "Основен приоритет ни беше да възстановим партията. Получихме я с 370 хил. гласа. Към днешна дата я изведохме на 1 млн.", каза Добрев. Не се срамуваме от нито едно свое действие, което сме направили през последната една година и сме били абсолютно постоянни в това, категоричен е Добрев.
Избирането ми за зам.-председател е признание от партията към местната власт, подчерта Владимир Москов пред журналисти. Той призна, че за него това е огромна отговорност. Ще дам всичко от себе си да има друго отношение към местната власт в България, заяви Москов.
Пред членовете на НС Стефан Данаилов отново призова да се спре с вътрешнопартийните крамоли и да се работи като екип, с повече отдаденост за партията.
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"