23 Април 2024вторник22:40 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Съдят футболист, пробвал да уреди юношески мач

/ брой: 94

автор:Дума

visibility 30

Пловдивската прокуратура внесе обвинителен акт срещу Иван С., който се е опитал да уреди юношески мач между отборите на Локо Пд и Ботев Вр (до 19 г.). 25-годишният вече бивш футболист е пробвал да уговори играчи на "смърфовете", които обаче категорично отказали. Впоследствие младоците съобщили на своя треньор, а по-късно е била уведомена полицията.
От прокуратурата съобщават, че всичко започнало през 2015 г., когато непознат мъж се срещнал с Иван С. и му предложил да организират "черно тото" в отбора, за който играе. Той отказал, но в началото на месец октомври 2016 г. обвиняемият отново се срещнал с този човек, както и с друг непознат. Те поискали от него да намери няколко футболисти от Локо Пд (до 19 г.), които щели да участват в предстоящия на 5 октомври 2016 г. мач с Ботев Вр. Двамата искали от обвиняемия да предложи на няколко футболисти по 1000 евро, за да бъде манипулиран резултатът. За "услугата" те обещали на Иван С. да получи "възнаграждение, от което ще остане доволен". Обвиняемият разговарял с футболистите, които обаче категорично отказали. Районен съд-Пловдив предстои да насрочи заседание по делото, което ще е първо по рода си в региона.

 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 333

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 310

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 303

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 332

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ