Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Февруари 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Български влогър с дебютен роман

Авторът препоръчва книгата и на всички родители с обещание да им даде безценен поглед върху живота на техните деца от друга перспектива

Дума

18. Май 2017 , брой: 95   630   0За първи път български влогър издава дебютна книга. "Невидим" на YouTube звездата Стан, познат и като inStanT в социалните мрежи, засяга актуални теми, сред които тормозът в училище и проблемите на подрастващите. Романът ще очаква ценители в книжарниците от тази събота, 20 май. Премиерата ще се състои в родното място на Стан - Пловдив, след което авторът ще потегли на национално турне, като ще се срещне с читатели в общо 8 български града.
Книгата обаче не е предназначена само за феновете на влогъра - самият той я препоръчва и на всички родители с обещание да им даде безценен поглед върху живота на техните деца от друга перспектива.
Романът "Невидим" вече има над 2700 предварителни поръчки и предвиден първоначален тираж от близо 10 000 бройки.
"Идеята се роди преди няколко години, когато исках по някакъв начин да споделя свои идеи и истории с хора, които се нуждаят от тях", разкри Стан за книгата. И добавя: "Всекидневно получавам много съобщения от тийнейджъри, които имат проблеми, подобни на тези, през които минава главният герой в "Невидим". Възможността да бъда чут не е случайна. Самото реализиране на целия проект под формата на книга се зароди като идея отдавна. Просто изчаквах точния момент, в който това да се случи и тя да бъде предадена на възможно най-много хора."


Гостувания по градове

20 май, 11,00 ч. - Пловдив, книжарница "Хеликон Пловдив - Център", ул. "Княз Александър I" 29
21 май, 12,00 ч. - София, книжарница "Хеликон  - България", бул. "Цар Освободител" 4
27 май, 13,00 ч. - Бургас, книжарница "Хеликон", пл. "Тройката" 4
28 май, 10,00 ч. - Стара Загора, книжарница "Хеликон", ул. "Цар Симеон Велики" 100
2 юни, 17,00 ч. - Варна, книжарница "Сиела", ФКЦ, вход на Морската градина
3 юни, 11,00 ч. - Русе, книжарница "Хеликон", ул. "Александровска" 50
10 юни, 12,00 ч. - Благоевград, книжарница "Хеликон", ул. "Васил Левски" 1
11 юни, 12,00 ч. - Плевен, книжарница "Хеликон", ул. "Васил Левски" 161

За "Невидим"
Нищо от това, което познаваш днес, няма да е твоята действителност утре. Ти си на ход! Това е история за теб. Точно така, за теб! За твоите страхове и мечти, за грешките и израстването, за самотата и любовта, за враговете и приятелите, за истинските неща и фалшивите герои, за провалите и победите. Защото ти можеш всичко... Само го пожелай!

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"