Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Февруари 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Изберете незабравимата почивка - пълен релакс и атракции в Лъки Банско СПА & Релакс!

19. Май 2017 , брой: 96   264   0Когато и да отседнете в Апарт хотел Лъки Банско СПА & Релакс, няма да съжалявате, напротив. Ще останете много доволни, защото ще изкарате чудесна почивка.

Ще бъдете сред 5-звезден лукс и комфорт. Ще можете да избирате сред многобройни развлечения и атракции както в хотела, така и сред природата в планината. Забавления има за всички възрасти, както и общи семейни игри.

За семействата с малки деца се предлагат редица улеснения. За най-малките има безплатно проходилки, столчета, гърнета, биберони, козметика, колички, детски легла. Офертите за семейна почивка включват и възможност за безплатно настаняване на деца до 18 години.

Разбира се един луксозен хотел в Банско трябва да предлага и много удобства на гостите си като детски клуб "Лъки" с многобройни играчки и забавления, а също и с модерна външна детска площадка. Тя е обезопасена по европейските стандарти и има люлки, пързалка, катерушки. Като споменахме за безопасност, трябва да кажем, че за нея е помислено до най-малкия детайл. В хотела няма чупливи стъкла и остри ръбове, подовете са с мокет.

За децата над 5 години се предлага стая с компютърни игри, а за по-големите - две компютърни зони с неограничен интернет.

Срещу заплащане може да поръчате закупуване на храни и памперси, почасово гледане на децата от професионални гледачки.

Луксозните апартаменти и студия, между които ще избирате за настаняването, са обзаведени и оборудвани по най-съвременните стандарти в туристическия бранш. Баните например имат даже телефон и SOS система. Кухненските боксове разполагат с всичко необходимо за една модерна семейна кухня.

Кухненските боксове не пречат да ползвате двата луксозни ресторанта към хотела. В "Леонардо"  ще се насладите на вкусната автентична италианска храна, а  в "Ле Бистро", ще намерите българска и интернационална кухня.

Впрочем "Леонардо" не е само ресторант, той е неделима част от аквакомплекса към хотела с два външни басейна - за възрасти и деца. Така че може да си изкарате чудесна аква ваканция.

Може също така да релаксирате в модерния СПА център на хотела. В него има апаратура, процедури и терапии, които са не само уникални за България, но могат да се намерят едва на десетина места в света.

Тук прилагат и терапия с Интрасютикълс, която не случайно е много популярна сред звездите в Холивуд. Става дума за апарат, който нанася серуми, направени с нанотехнология за дълбоко проникване в кожата. Освежаващият и подмладяващ ефект е много бърз.

Вече споменахме, че се предлагат многобройни развлечения и сред планинската природа. Може да спортувате, например да играете или да учите голф. Може да изберете атрактивен лов, риболов, конна езда, скално катерене, стрелба с лък или с въздушна пушка.

Ако желаете, може да се отдадете на културен туризъм. В Банско и околностите има над 140 уникални исторически и архитектурни паметници, като църквата в Добърско например, която е от 1614 година, е под закрилата на ЮНЕСКО.

И само още един пример за уникалност - в Банско е единственото място, където ще можете да видите точно копие на килията, в която Паисий е написал "История Славянобългарска".

Осигурени са също възможности за планински преходи сред неповторимата природа, винен туризъм, запознаване с местни традиционни обичаи.

Както е видно, предложенията на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс включват всичко за семейна почивка според всеки вкус.

Вижте пакетите и изберете, няма да съжалявате!

 

Релакс!

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"