20 Април 2024събота01:14 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гриша Ганчев иска сребро от ЦСКА-Сф

Локо Пд спъна "червените" на "Армията"

/ брой: 96

автор:Дума

visibility 10

Собственикът Гриша Ганчев е поставил за цел ЦСКА-Сф да заслужи сребърните медали в Първа лига в дебютното участие на клуба в елита. Три кръга преди края "червените" удовлетворяват изискванията на ловешкия бизнесмен, след като водят на Левски с 4 т. До края обаче тимът на Стамен Белчев има гостувания на Лудогорец и Дунав и посреща символично "сините" на Националния стадион. Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев разкри, че ако второто място бъде изпуснато, няма да е изненада, ако Белчев бъде освободен.
"С честите смени на треньорите невинаги идват положителните резултати. Трябва да има промяна и в отношението и манталитета на футболистите. Винаги съм защитавал треньорите, тъй като доскоро и аз бях такъв. Мен са ме сменяли и след победи, и след титли. Ако липсва доверие спрямо наставника, няма как да има развитие. В момента ръководството стои плътно зад Белчев", обяви Пената.
ЦСКА-Сф обаче пропусна да дръпне с 6 т. на "вечния враг" Левски, след като завърши 0:0 с гостуващия Локо Пд. Така "червените" успяха да победят само веднъж смърфовете в 4-те мача през сезона и то в Пловдив преди месец. В предишния двубой на "Армията", който се игра през есента, пък "смърфовете" си тръгнаха с трите точки. В грешник за домакините в мача от VII плейофен кръг се превърна Кирил Десподов (63), който не успя да вкара на празна врата от 10 м.
"Първото полувреме играхме доста припряно. Нямахме търпението да изчакаме своя момент. Подценихме противника. Всеки от играчите искаше да вкараме по-бързо гол, но това не стана. Искахме да играем силно през центъра. На моменти ни се получи, в други - не. Всеки мач трябва да показваме най-доброто от себе си. Феновете ни подкрепят винаги и заради тях трябва да сме на ниво. Има още мачове и нищо не е решено. Не сме направили нищо кой знае какво. Чака ни мач с Лудогорец и трябва да възстановим футболистите по възможно най-бързия начин", обяви Белчев.
"Тази точка може да се окаже златна, но трудното тепърва предстои. Докато имаме теоретична възможност да се преборим за Европа, няма да се предадем и ще опитаме да зарадваме нашите фенове. Накрая силите не ни стигнаха. С малко свежест можеше да победим, но и да загубим. Равенството е справедлив резултат", смята треньорът на Локо Войн Войнов.

Снимка cska.bg

Бразилският таран на ЦСКА-Сф Фернандо Каранга опитва удар с глава към вратата на Локо Пд в мача от ХХХІІІ кръг в Първа лига, завършил 0:0 на "Българска армия"



 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ