Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Февруари 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Млад изпълнител направи силен дебют с поп-опера

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   249   0Преди броени дни младият изпълнител ARTi направи силен дебют на българската музикална сцена с MaZkarat. Само за броени часове видеото към песента натрупа хиляди гледания в интернет и предизвика интереса на почитателите.
MaZkarat е поп-опера, в която се пее на български, английски, руски и латински език. Стилистиката на песента е съвместна идея на ARTi и един от най-добрите тенори в България - Яни Николов, който пее на латински в припева.
"Исках да направя проект, различен от всички останали, и мисля, че се получи. Идеята ни с екипа е да покажем, че понякога хората се взимаме прекалено на сериозно и сами си затормозяваме живота с ненужни предразсъдъци, маски и т.н. Оттам се роди и концепцията на клипа - да направим всичко в противовес, т.е. да създадем пародиен комикс клип, в който да подчертаем недостатъците на обществото ни", сподели ARTi за проекта.
Поп-операта е по музика и аранжимент на Искрен Тончев-Искрата, а миксът и мастерингът са дело на Studio 10 Records в Москва. За видеото ARTi се довери на Николай Гарабедян, който е режисьор на уеб сериала "Типично", както и на редица други музикални клипове.

24-годишният Артьом Анатолиевич-ARTi работи по още два нови проекта, с които ще изненада публиката съвсем скоро

Линк към MaZkarat: https://www.youtube.com/watch?v=RfqTR3g-hOg

Повече за ARTi:
Артьом Анатолиевич-ARTi е на 24 години. Роден е в Перм в Русия, но израства в Бургас. В момента е студент в Нов български университет, специалност "Поп и джаз пеене" в класа на Нели Маринкова. Участва в последния сезон на "X Factor", където стига до изпитанието на шестте стола. Играе главна роля в руския сериал "Курортный роман", както и множество малки роли в българския уеб сериал "Типично". Артьом Анатолиевич участва и в две театрални постановки в София.

Официална фейсбук страница на ARTi: https://www.facebook.com/artiom.anatolievich/
Официален профил в инстаграм: https://www.instagram.com/artiom_/

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"