Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Март 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

"Београдски синдикат" в Борисовата градина

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   380   0Сръбската хип-хоп формация "Београдски синдикат" на 23 юни ще разтърси Борисовата градина с концерт на откритата сцена в "Маймунарника". Вече 18 години групата смело поставя на дневен ред болезнените за обществото теми и печели хиляди фенове с ударните си рими. Песни като "Кaсно jе", "Балада дисидента", "Сведок" и "Пороци Београда" ще заредят публиката с голяма доза хип-хоп, но и ще я накарат да направи неизбежни сравнения и трезви равносметки.
Видеото към последното парче на групата "Системата те лъже" предизвика истински бум в социалните мрежи и днес парчето е с над 19 500 000 гледания в YouTube. Изобличавайки пороците на двуличната политическа система, "Београдски синдикат" предизвиква дори реакцията на сръбския министър-председател Александър Вучич, който е осмян във видеото. "Разбирам ви, момчета. Ние трябва да се борим по-упорито и да направим повече за бъдещето на младите хора!", коментира той, демонстрирайки ненакърнимото лустро на съвременната политическа машина.
Билети за концерта на формацията се продават в мрежата на Ticket Logic. Първите 100 броя са на цена от 15 лв., след това ще струват 25 лв., а в деня на концерта - 35 лв.

Чрез музиката си "Београдски синдикат" изрича мислите на обикновения човек, които често остават заглушени от съвременната пропаганда. Феновете, далеч надхвърлящи границите на Сърбия и бивша Югославия, обожават групата точно заради това

---------------------
www.facebook.com/maimunarnika/?fref=ts

https://www.youtube.com/watch?v=hkSzmPnzF-o
https://www.youtube.com/watch?v=Fn2K5N9cJVM

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"