23 Април 2024вторник19:11 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Митов остава да води Левски

Засега само Мапуку е подписал със "сините"

/ брой: 100

автор:Марин Милашки

visibility 148

Левски няма планове да сменя Николай Митов през лятото. Спортният директор Даниел Боримиров обяви, че наставникът със сигурност остава за следващия сезон. По думите му на "Герена" въобще не е мислено за треньорска рокада, дори и при неуспешно представяне в квалификациите за Лига Европа. Митов беше в същото положение и през 2013 г., когато пое тима от Илиан Илиев, но изпусна титлата в последния кръг след 1:1 със Славия. По-малко от 2 месеца по-късно "сините" отпаднаха във II кръг на пресявките на Лига Европа от Иртиш Павлодар и веднага той бе изгонен от "Герена", а на мястото му бе назначен сърбинът Славиша Йоканович, който обаче се задържа само 3 месеца.
Боримиров отрече клубът да има споразумение с бившия нападател на автентичния ЦСКА Серджиу Буш. "Предпочитам да говоря за неща, когато станат факт. За момента имаме подписан договор само с Жуниор Мапуку. Говорим с няколко състезатели, но няма нищо сигурно. Ще видим през новия сезон какво ще се случи, всеки има правото да изказва мнение и не е нужно да отговаряме на всички. Ще говорим с дела, а не с думи. Вечният съперник е достатъчен дразнител и нашите футболисти ще излязат доста мотивирано в неделя и се надявам да победим", обяви Боримиров при поднасянето на венци по случай 103-годишнината на клуба. По традиция привърженици на Левски, шефове, футболисти от представителния тим, деятели и деца от ДЮШ на "сините" се събраха пред Могилката пред 22-ра гимназия, където преди 103 години е бил основан клубът.
Голяма група ултраси пък стартираха честването още в полунощ с фойерверки на стадион "Георги Аспарухов".
"Сините" продължават подготовка за мача от предпоследния кръг с ЦСКА-Сф в неделя. Срещата е директен спор за второто място, което гарантира виза за Лига Европа.


Пловдивският съдия Георги Кабаков бе определен от Съдийската комисия на БФС да ръководи "вечното дерби" ЦСКА-Сф - Левски в неделя от 18.30 ч. на стадион "Васил Левски". В другите мачове от ХХХV кръг в първата шестица наряди получиха: Станислав Тодоров за Локо Пд - Дунав (в неделя от 21.00 ч.) и Петър Доровски (за Черно море -  Лудогорец по същото време).



Снимка Спортал

Ветерани и деца от школата на Левски заедно с футболисти и шефове почетоха 103-годишнината от създаването на клуба

 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 325

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 274

/ брой: 77

Агнешкото в Гърция 10 евро за килограм

автор:Дума

visibility 241

/ брой: 77

Баските сепаратисти с исторически успех

автор:Дума

visibility 313

/ брой: 77

Иран запазва строгия контрол върху дрехите

автор:Дума

visibility 304

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 317

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 294

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 285

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 314

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ