20 Април 2024събота00:44 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Възраждане или...

/ брой: 104

автор:Марин Милашки

visibility 114

Гриша Ганчев купи и емблемите на ЦСКА, като извади умопомрачителните 8 млн. лв. С този ход направи още една крачка към припознаване на собствения си клуб за автентичния ЦСКА, официално закрит на 9 септември 2016 г. Феновете смятат, че този, който вземе емблемите, заложени от Александър Томов и в НАП, и в банка, ще бъде припознат като правоприемник.
В търга за активите на фалиралото дружество се включи с три подставени лица и Кирил Домусчиев. Обществена тайна е, че собственикът на "Лудогорец" издържа и аматьорския ЦСКА 1948, който също претендира за наследник на "армейския" клуб. Един от представителите му беше именно от ЦСКА 1948, докато другите нямаха нищо общо с футбола.
Какво прави Домусчиев на търга за емблемите на ЦСКА? Нали има проект, с който доминира на родната футболна сцена. Самият Домусчиев е получавал оферти да управлява ЦСКА, но ги е отхвърлил навремето. Сега така и не става ясно защо се меси в работата на "червените". Нека ги остави да се възраждат, защото български футбол без ЦСКА и "Левски" няма.
Друг е въпросът дали с този ход ЦСКА ще успее да се възроди. И дали Ганчев ще плати тези 8 млн. лв., или пак с адвокатите си е измислил някоя схема, хватка. Защото след търга от "Армията" обявиха, че дават синдик Дора Милева на прокуратурата. Според тях тя опитала да подмени офертите на Домусчиев. Самият синдик пък обяви, че всичко е минало нормално и спокойно.
Сега Гриша Ганчев трябва да плати парите. Ако не го направи, значи е замислил нещо друго, подмолно. Най-странното е, че с тези пари автентичният клуб можеше да бъде оздравен и в момента да празнува завръщането си в елита. Което най-много щеше да зарадва феновете. Но реалността е такава, че за пореден път привържениците трябва да чакат.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ