18 Април 2024четвъртък22:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Волейболистите се готвят за изненади във Варна

/ брой: 111

автор:Владимир Николов

visibility 706

Националният ни отбор по волейбол се готви за изненади във II кръг от Световната лига, който е от днес до неделя във Варна. В Двореца на културата и спорта нашите ще играят с Полша, Канада и Бразилия. Първият ни съперник е актуален световен шампион, а третият - олимпийски такъв. Селекционерът Пламен Константинов обаче смята, че можем да поднесем изненада, защото с всеки следващ мач момчетата му показват израстване. Това си пролича в Казан, където в третата си среща нашите обърнаха домакина Русия.
"Турнирът ще бъде изключително тежък с едни от най-силните отбори в света. Смятам, че и българската публика едва ли може да си пожелае нещо по-добро от това световният и олимпийският шампион да играят тук. Очаквам тежки мачове с всички отбори. Безспорно фаворит е Бразилия, както е навсякъде през последните години, и е една крачка пред другите. Но в никакъв случай не мога да кажа, че Полша е по-слаб отбор. За нас лек мач няма да има. Това, което ми се иска да видя в нашия отбор, е да надграждаме. Поне аз го видях в първия турнир, правихме крачка напред всеки мач. Може би не ни достигнаха 1-2 мача преди това. Има израстване в нашия отбор, което рано или късно ще доведе до позитивни резултати. И това, което ни липсваше като емоция, може да го добави варненската публика, която винаги е помагала", обяви Константинов.

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ