29 Март 2024петък01:00 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лига Европа спъва селекцията на "Армията"

Националите Николай Бодуров и Станислав Манолев остават

/ брой: 116

автор:Мони Георгиев

visibility 997

Спортният директор Пламен Марков и старши треньорът Стамен Белчев признаха, че неведението, в което тъне ПФК ЦСКА-София АД относно участието на тима Лига Европа, пречи на селекцията. На "Армията" чакат КАС да се произнесе по жалбата им относно недопускането във втория по сила евротурнир.
"Не представихме бразилеца Енрике Роберто Рафаел, тъй като трябва да се уточнят някои неща по договора му. Николай Бодуров остава и вече тренира с нас, Станислав Манолев бе в почивка и също ще се присъедини към тренировките от днес. Рубен Пинто, който игра под наем при нас през изминалия сезон, го откупихме от Беленензеш. Ще разчитам и на Пламен Гълъбов, който обаче заминава на лечение в Германия. Засега няма повече напускащи. ЦСКА ще привлече нов вратар, нямаме интерес към националния халф Александър Цветков от Черно море. Целите винаги са високи. Търсим постоянство в играта, както бе през втория полусезон. Нямаше такова в резултати, но ще работим върху това", заяви Белчев.
От сметките му за новия сезон досега отпаднаха Александър Конов, Красимир Станоев, Румен Руменов, Руи Педро, Васил Попов, Петър Витанов, Мартин Симеонов, Емил Петров, Иван Турицов и Георги Търтов. "Червените" пък работят по партньорство с Атлетико Минейро, като целят да се превърнат в трамплин за играчи на бразилския клуб в Европа. "От утре до 25-и ще се готвим във Фюген, Австрия, където бяхме и миналото лято. В неделя играем приятелски турнир с местния Вакер Инсбрук и Габала (Азер), след това със Зенит СП (21 юни), Университатя Крайова (23 юни) и Карабах (Азер, 25 юни). Сетне програмата ще бъде нагодена спрямо това дали ще играем в Лига Европа", разясни Пламен Марков. В групата за Австрия се очаква да попадне и 16-годишният Валентин Антов, който се превърна в най-младият капитан в историята на ЦСКА.
Междувременно на стадион "Българска армия" стартираха възстановителни процедури по тревното покритие. Подменят се някои чимове, които са в лошо състояние след края на сезона, най-вече пред вратите, където на места тревата липсваше напълно.


Спортният директор Пламен Марков (вляво) и старши-треньорът Стамен Белчев признаха, че на "Армията" селекцията е отворен процес
Снимка Авторът

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ