Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Музикални таланти търсят и в Бургас

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   307   0Прослушванията за музикалното шоу X Factor продължават днес и утре, 19 и 20 юни, в бургаския х-л "Аква". Кандидатите за слава ще имат шанса да се явят на прослушване и във варненския Фестивален и конгресен център на 22 и 23 юни. Последната възможност за желаещите да покажат музикален талант пред екипа на шоуто ще бъде на 25 юни във Велико Търново.
Кандидатите трябва да са с документ за самоличност. Ако са непълнолетни, да бъдат с родител или придружител със заверено пълномощно. Необходимо е да подготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е нужен музикален съпровод, трябва да го носят на флашка или диск.

 

 

Живот

 • Специалистите обръщат внимание, че лингвистичните способности се активират от малко количество изпит алкохол, защото при по-голямо ефектът е обратен
  20. Октомври 2017 206
  147
  1

  Чуждоезиковите способности на човека може да се засилят от една халба бира. До този извод са стигнали експерти, които проведоха изследване за връзката между алкохола в малко количество и афинитета на хората към лингвистиката. Проучването е направено съвместно в университетите в Ливърпул и Маастрихт и лондонския Кингс колидж.
  Добре известно е, че алкохолът забавя умствената дейност и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"