Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Треска за танци завладява нета

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   309   0Новото уеб риалити Dance Arena ще завладее интернет от днес, 19 юни. Горещо танцово лято се задава в сайта за видеозабавление Vbox7.com. Благодарение на продуцентите от 7Talents публиката ще се пренесе в света на 10 уникални пърформъри, готови да покажат най-доброто от себе си на сцената.
Dance Arena ще направи зрителите свидетели на истинска танцова битка, в която емоцията, страстта и желанието за победа ще са водещи. В поредицата влизат два отбора, които ще се включат в надпревара за титлата "Най-добро dance crew". Видеориалитито ще покаже всичко, което се случва в живота на професионалните танцьори и често остава скрито за публиката - тежките тренировки, неуморните репетиции, творческия процес и работата с хореографи, напрежението, изпитанието на волята на всеки артист и т.н.
Танцьорите обаче няма да са сами на своята Dance Arena. Ментори на участниците са доказалите се професионални танцьори Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова - Goldy от студио VS Dance, която е и "Най-добър клубен танцьор на България" за 2012 г. В продължение на месец заедно с гост-треньорите в шоуто те ще възлагат различни задачи на участниците, а оценките им ще се формират индивидуално след всяко изпълнение. Потребителите във фейсбук също ще могат да гласуват за любимците си през страницата на Dance Arena.

 

 

Живот

 • Специалистите обръщат внимание, че лингвистичните способности се активират от малко количество изпит алкохол, защото при по-голямо ефектът е обратен
  20. Октомври 2017 206
  147
  1

  Чуждоезиковите способности на човека може да се засилят от една халба бира. До този извод са стигнали експерти, които проведоха изследване за връзката между алкохола в малко количество и афинитета на хората към лингвистиката. Проучването е направено съвместно в университетите в Ливърпул и Маастрихт и лондонския Кингс колидж.
  Добре известно е, че алкохолът забавя умствената дейност и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"