Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Април 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Треска за танци завладява нета

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   344   0Новото уеб риалити Dance Arena ще завладее интернет от днес, 19 юни. Горещо танцово лято се задава в сайта за видеозабавление Vbox7.com. Благодарение на продуцентите от 7Talents публиката ще се пренесе в света на 10 уникални пърформъри, готови да покажат най-доброто от себе си на сцената.
Dance Arena ще направи зрителите свидетели на истинска танцова битка, в която емоцията, страстта и желанието за победа ще са водещи. В поредицата влизат два отбора, които ще се включат в надпревара за титлата "Най-добро dance crew". Видеориалитито ще покаже всичко, което се случва в живота на професионалните танцьори и често остава скрито за публиката - тежките тренировки, неуморните репетиции, творческия процес и работата с хореографи, напрежението, изпитанието на волята на всеки артист и т.н.
Танцьорите обаче няма да са сами на своята Dance Arena. Ментори на участниците са доказалите се професионални танцьори Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова - Goldy от студио VS Dance, която е и "Най-добър клубен танцьор на България" за 2012 г. В продължение на месец заедно с гост-треньорите в шоуто те ще възлагат различни задачи на участниците, а оценките им ще се формират индивидуално след всяко изпълнение. Потребителите във фейсбук също ще могат да гласуват за любимците си през страницата на Dance Arena.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"