19 Април 2024петък09:16 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Академията за мода заложи на червеното

Ревю-спектакълът "Лятото на любовта" представи най-новите предложения на най-добрите български дизайнери и прочути световни брандове

/ брой: 117

автор:Дума

visibility 41

Академията за мода организира голямо ревю-спектакъл "Лятото на любовта", а тематичното Red Fashion Party с дрескод "червено" се състоя преди дни във "Витоша парк хотел". Елегантният пърформанс представи най-новите предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи, както и актуални колекции на прочути световни брандове.
Гости на партито бяха следните носители на приза "Златна игла" на Академията за мода: Албена Александрова, Вяра Георгиева, Евгения Живкова, Жана Жекова, Йорданка Чернаева, Мариела Гемишева, Меги Петкова, Николай Божилов, София Борисова, Светослав Колчагов, Теодора Спасова и Христина Ангелова.
"Червеният цвят има ключова роля в спектакъла - той е нашият дрескод, символ на любовта, страстта и съблазънта!" - с тези думи председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков откри събитието.
Специален гост на партито бе италианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго - Maestro di Eleganza, който разкри ролята на червения цвят в мъжкото облекло и как той може да се използва в контекста на елегантността и при официални случаи.
Иван Донев долетя от италианската столица специално за събитието и за първи път в България представи избрани модели от най-новата си колекция "Мост между културите". Носителката на приза "Златна игла 2017" в категория "Модна иновация" Мерлин Арно показа колекция, изработена от пера на екзотични птици: сив щраус, петел феникс, ему и калифорнийска патица. Дизайнерът Христо Чучев разкри своята най-нова сватбена линия "Любовно сияние", в която залага на различни силуети, подчертаващи фигурата. Аксел Харди представи първата си колекция с рециклирани облекла от парашути - "Адреналин".
Тематични аутфити, съобразени с дрескода "червено", показаха и студенти по мода на проф. Любомир Стойков от НХА: Велиана Лобошка, Давид Стояновски, Стефани Тодорова, Елина Кръстева, Моника Маркова, Ива Партъчева, Диана Папазова, Йоана Иванова, Ани Добараджиева, Християна Димитрова и Ирина Матов.
В ревю спектакъла участва и актрисата Борислава Стратиева (в тоалет на Вяра Георгиева, Fede fashion studio), която бе сред най-добре облечените знаменитости на червения килим в Кан според класацията на прочутото лайфстайл списание "Венити феър".
В томбола за гостите на събитието бе връчена като подарък специален модел чанта - бестселър на Versace 19.69 в бял цвят.


Водещата на събитието Гери Дончева и проф. Любомир Стойков си направиха селфи

Снимка Хайлайф/Академия за мода

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ