Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Свят

Намериха телата на моряците от "Фицджералд"

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   108   0Телата на американски моряци, изчезнали след сблъсъка на американския разрушител "Фицджералд" с товарен кораб, бяха открити в наводнените части на повредения военен кораб. Това се казва в изявление на Военноморските сили на САЩ, цитирано от Ройтерс. "След като спасителните екипи достигнаха до местата, повредени при сблъсъка, изчезналите моряци бяха открити", се казва в изявлението на Седми американски флот.
В него не се съобщава дали са намерени телата и на седемте изчезнали моряци, но японски медии съобщават, че всички те са открити и са загинали.
Моряците бяха обявени за изчезнали, след като разрушителят "Фицджералд" се сблъска с плаващ под филипински флаг товарен кораб.

 

 

Свят

 • ЕС успя да извади от санкциите на САЩ част от енергопроектите с руско участие
  18. Август 2017 161
  112
  0

  Благодарение на усилията на Евросъюза от санкциите на САЩ са извадени някои енергопроекти с участие на Русия. Това заяви пред радио Sputnik постоянният руски представител в ЕС Владимир Чижов.
  В началото на август американският президент Доналд Тръмп подписа законопроект за новите санкции срещу Русия, Иран и КНДР. Германският външен министър...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"