Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Спорт

Лудогорец гони Дерменджиев при провал

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   225   0Лудогорец ще изгони треньора Георги Дерменджиев при провал. Един от собствениците на клуба - Георги Домусчиев, обяви, че целите са да продължат да доминират на родна сцена. В противен случай виновен ще е именно пловдивският наставник.
"Най-малкият проблем за Дерменджиев е договорът му. Това е една формалност, той е още от самото начало на проекта Лудогорец, имаме високи изисквания към всички, които работят в тима. Дерменджиев се справи прекрасно в последната година, договорът му е продължен с година. Тимът трябва да играе красив, динамичен и атакуващ футбол, да не отстъпва от това, което е постигнал. Докато това се случва, Дерменджиев ще води отбора, ако това не се случва, ще се наложи да се разделим. Целите трябва да бъдат изпълнени", обяви братът на Кирил Домусчиев.

 

 

Спорт

  • Синдик Дора Милева завежда дела срещу гамените, провалили търга за емблемите на фалиралия клуб
    20. Октомври 2017 206
    137
    0

    Столичната полиция разпитва лидери от агитката на ЦСКА-Сф заради проваления търг за емблемите на автентичния фалирал клуб. Наддаването трябваше да се проведе на 30 март на ст. "Българска армия", но всичко пропадна, след като гамени допуснаха до участие само представителя на елитния клуб, а останалите не успяха да влязат в стаята, където...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"