Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

29 Юни 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Спорт

Лудогорец гони Дерменджиев при провал

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   180   0Лудогорец ще изгони треньора Георги Дерменджиев при провал. Един от собствениците на клуба - Георги Домусчиев, обяви, че целите са да продължат да доминират на родна сцена. В противен случай виновен ще е именно пловдивският наставник.
"Най-малкият проблем за Дерменджиев е договорът му. Това е една формалност, той е още от самото начало на проекта Лудогорец, имаме високи изисквания към всички, които работят в тима. Дерменджиев се справи прекрасно в последната година, договорът му е продължен с година. Тимът трябва да играе красив, динамичен и атакуващ футбол, да не отстъпва от това, което е постигнал. Докато това се случва, Дерменджиев ще води отбора, ако това не се случва, ще се наложи да се разделим. Целите трябва да бъдат изпълнени", обяви братът на Кирил Домусчиев.

 

 

Спорт

  • 29. Юни 2017 125
    60
    0

    Най-накрая се изясни, че Лудогорец ще получи 4 млн. евро за продажбата на аржентинеца Хосе Луис Паломино, но вече “орлите” готвят нов изходящ трансфер. Той се очаква да бъде финализиран през юли. Шампионите на България ще продадат една от чуждестранните си звезди в първенство от Топ 5 на Европа, като се очаква сумата да надхвърли тази,...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"