Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Спорт

Лудогорец гони Дерменджиев при провал

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   206   0Лудогорец ще изгони треньора Георги Дерменджиев при провал. Един от собствениците на клуба - Георги Домусчиев, обяви, че целите са да продължат да доминират на родна сцена. В противен случай виновен ще е именно пловдивският наставник.
"Най-малкият проблем за Дерменджиев е договорът му. Това е една формалност, той е още от самото начало на проекта Лудогорец, имаме високи изисквания към всички, които работят в тима. Дерменджиев се справи прекрасно в последната година, договорът му е продължен с година. Тимът трябва да играе красив, динамичен и атакуващ футбол, да не отстъпва от това, което е постигнал. Докато това се случва, Дерменджиев ще води отбора, ако това не се случва, ще се наложи да се разделим. Целите трябва да бъдат изпълнени", обяви братът на Кирил Домусчиев.

 

 

Спорт

  • Скандалният Хеан Деса си намери отбор
    18. Август 2017 161
    77
    0

    Централният защитник Давид Яблонски разкри, че тренировките на Левски при новия треньор Делио Роси са по-интензивни и по-дълги, отколкото при предшественика му Ники Митов. Италианецът дебютира с шампионатна победа с 2:0 над Дунав, като 25-годишният чех откри резултата. Заради попадението си юношата на Теплице бе избран за втори път за Играч на кръга...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"