Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

29 Юни 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Спорт

Още двама напуснаха "червените"

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   147   0Още двама от основните футболисти напуснаха ЦСКА-Сф. Това са Петрус Бумал и Арсенио Нунеш. Договорът на камерунеца изтече, а той сам пожела да продължи кариерата си на друго място. Интерес към него не липсва, защото той попадна в разширения състав на Камерун за Купата на конфедерациите.
Нунеш почти сигурно ще се завърне в Морейрензе, откъдето дойде в Литекс преди две години. Португалците искат да се подсилят с него, което и ще стане, защото халфът не замина с "червените" за лагера в Австрия. Преди Нунеш и Бумал с клуба се раздели и друг от легионерите - Руи Педро, а треньорът Стамен Белчев прати в други отбори още деветима българи.
Вчера ЦСКА-Сф се пусна на тристранен турнир във Фулмпес, като първо игра с Вакер Инсбрук, след което срещна азербайджанския Габала.

 

 

Спорт

  • 29. Юни 2017 125
    57
    0

    Най-накрая се изясни, че Лудогорец ще получи 4 млн. евро за продажбата на аржентинеца Хосе Луис Паломино, но вече “орлите” готвят нов изходящ трансфер. Той се очаква да бъде финализиран през юли. Шампионите на България ще продадат една от чуждестранните си звезди в първенство от Топ 5 на Европа, като се очаква сумата да надхвърли тази,...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"