Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Спорт

Още двама напуснаха "червените"

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   174   0Още двама от основните футболисти напуснаха ЦСКА-Сф. Това са Петрус Бумал и Арсенио Нунеш. Договорът на камерунеца изтече, а той сам пожела да продължи кариерата си на друго място. Интерес към него не липсва, защото той попадна в разширения състав на Камерун за Купата на конфедерациите.
Нунеш почти сигурно ще се завърне в Морейрензе, откъдето дойде в Литекс преди две години. Португалците искат да се подсилят с него, което и ще стане, защото халфът не замина с "червените" за лагера в Австрия. Преди Нунеш и Бумал с клуба се раздели и друг от легионерите - Руи Педро, а треньорът Стамен Белчев прати в други отбори още деветима българи.
Вчера ЦСКА-Сф се пусна на тристранен турнир във Фулмпес, като първо игра с Вакер Инсбрук, след което срещна азербайджанския Габала.

 

 

Спорт

  • Скандалният Хеан Деса си намери отбор
    18. Август 2017 161
    77
    0

    Централният защитник Давид Яблонски разкри, че тренировките на Левски при новия треньор Делио Роси са по-интензивни и по-дълги, отколкото при предшественика му Ники Митов. Италианецът дебютира с шампионатна победа с 2:0 над Дунав, като 25-годишният чех откри резултата. Заради попадението си юношата на Теплице бе избран за втори път за Играч на кръга...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"