Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Спорт

Още двама напуснаха "червените"

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   202   0Още двама от основните футболисти напуснаха ЦСКА-Сф. Това са Петрус Бумал и Арсенио Нунеш. Договорът на камерунеца изтече, а той сам пожела да продължи кариерата си на друго място. Интерес към него не липсва, защото той попадна в разширения състав на Камерун за Купата на конфедерациите.
Нунеш почти сигурно ще се завърне в Морейрензе, откъдето дойде в Литекс преди две години. Португалците искат да се подсилят с него, което и ще стане, защото халфът не замина с "червените" за лагера в Австрия. Преди Нунеш и Бумал с клуба се раздели и друг от легионерите - Руи Педро, а треньорът Стамен Белчев прати в други отбори още деветима българи.
Вчера ЦСКА-Сф се пусна на тристранен турнир във Фулмпес, като първо игра с Вакер Инсбрук, след което срещна азербайджанския Габала.

 

 

Спорт

  • Синдик Дора Милева завежда дела срещу гамените, провалили търга за емблемите на фалиралия клуб
    20. Октомври 2017 206
    137
    0

    Столичната полиция разпитва лидери от агитката на ЦСКА-Сф заради проваления търг за емблемите на автентичния фалирал клуб. Наддаването трябваше да се проведе на 30 март на ст. "Българска армия", но всичко пропадна, след като гамени допуснаха до участие само представителя на елитния клуб, а останалите не успяха да влязат в стаята, където...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"