24 Април 2024сряда03:58 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ПАРДОН

Женското талибанство само Натото, че го оправи

/ брой: 121

visibility 30

Огнян Панов

Само натото че оправи българката! Това е! Глейте сега к'во се случи у Долни Богров! Да земе една луда Кейт и да сипе един буркан нафта у бидоно с ракия на Цачо Рагин. Начи тая Кейт си е най-обикновена Катерина, кръстена на баба Ката Годжувкина от Макоцево, ама се нарекла Кейт, щото сега нали сме вече у Европейскио съюз и убаво е да си или Кейт, или Майкъл. И като оди по Богров, направо луд ставаш, щото секи момент очакваш да й се смъкне панталоно, та да се разгологъзи насред площада - толкова ниско го е запретнала.
Та ожени се тая Кейт за сино на Цачо Рагин, един Мирослав, обаче нещо се разпърдеха нещата, не й хареса културата на бита у Рагините. Щото, първо, видеото им - плейър и второ - клозето у дворо, а не със сини плочки и у спалнята! Та разведоха се, добре поне, дето дете не направиха. Те сега младите ич не им се прават деца, щото те на тая работа й викат секс, а не правене на деца. Обаче тая Кейт толкова проклета, да земе, като си затръгва, да отгребе един буркан от варело с нафта, дето Цачо я краде от градскио транспорт, дето кара автобус по линя 204, и да я сипе у ракията. Моете да си представите! Идеално опечена джанковица и, шльоп, един буркан нафта от софийски автобус! Смърт! Начи Цачо, дето само черна лента не си върза на реверо. Обаче има Цачо съсед, едно лейтенантче, Спиров. И му разправя Цачо за нафтата. Та чак плаче. Обаче лейтенанто обучен у натото! Начи, шапка му свалям. За нула време оправи ракията. Там некакъв активен въглен плюс други активни натовски неща донесе от казармата, смеси некакви забърка, цедилки и к'во ли още не, щото у Натото армията требва да може, като й дадат газ, не само противогази да нахлупи, а после и да се дезактивира, "По пет на нож!" да викне!
Начи оправи я тоя Спиров джанковицата, спаси я от тая Кейт, дето се чакаш да й падне панталоно, ама к'во като я спаси? Пак от нея нищо не остана, щото веднага след химичните реакции сичко беше изпито, понеже целата махала у Цачо дойде да опита като как се е получило след дезактивацията на ракията от нафтата...  То па се случи точно по абитуриентските балове, та сички абитуриенти от нея пиа и броиха от едно до дванайсе, та целио район не можа седмица да спи нощно време!
Та казвам ви го, само Натото със сичките си танкове и самолети, само то че ни оправи от това днешно женско талибанство.

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ