17 Април 2024сряда01:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

С горещо парти посрещат Джулая

"Ела за музиката, остани за изгрева!" е мотото на емблематичното събитие

/ брой: 121

автор:Дума

visibility 15

Идва времето за най-емблематичното събитие на Cacao Beach Club - Джулай морнинг (July Morning). Любимият изгрев, качествена музика, хиляди посетители и поредното горещо парти идват на 30 юни заедно с известни артисти.
Обявяването на Betoko, който често е описван като "гениален", предизвика сериозно вълнение за феновете на електронния саунд у нас. В центъра на световната музикална сцена мексиканецът смесва техно, минимал и хаус с отличителен и мелодичен стил. Betoko е бил част от лейбъли като Mar-t`s (Amnesia Ibiza) и Wow!Records, а естественото му изкачване в класациите и гладът му за нова музика го правят собственик не на един, а на два лейбъла - OKO Recordings и Chilli Mint Music. Световният хит Raining Again, издаден от Dynamic Music, се превърна в абсолютна класика, спечели огромен брой награди, а клипът в YouTube събра над 20 млн. гледания. Други безспорни хитове на диджея, издавани през годините, са секси парчето U So Fine, ремиксът му на Wicked Game заедно с Gemma Hayes, както и оригиналната композиция With or Without You.
Deso е на българската електронна сцена от почти 20 години, a музикалният му опит заформя колаборации с Tapesh, Hot Since 82, Audiofly, David Penn и др. Бил е резидент на всеки уважаван клуб в България, а продуцентските умения изявява чрез собствения си звукозаписен лейбъл Seaburn Records. Не спира да прави и хитови парчета
Kaiski също е изявен фаворит на българските фенове. Има собствено радио шоу The Heartbeat Radio Show, на чиито честоти се смесват ню диско, дийп и тек хаус. Носител на множество награди, софиянецът си колаборира с популярни имена като Веси Бонева и Dayana X, за да създаде някои от най-нашумелите и награждавани клубни тракове у нас.
Първото слънце на юли и тази година ще се появи само от едно място за любителите на електронната музика - Cacao Beach Club. "Ела за музиката, остани за изгрева!" е мотото на емблематичното събитие. Билети за Джулая се продават по 17 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Билетът за влак поскъпва с 20% от 7 май

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 72

Тецовете в Източномаришкия басейн минават на газ

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 72

Инфлацията леко се забавя, но храните поскъпват

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 72

Заплаха за поливния сезон в Пловдивско

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 72

Разногласия в Тел Авив за отговора срещу Иран

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 72

В Гърция забраниха паленето на огън

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 72

Кипър спира да дава убежище на сирийци

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 72

Накратко

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 72

Широко затворени очи

автор:Мая Йовановска

visibility 323

/ брой: 72

"Наивният" Иран

автор:Юри Михалков

visibility 323

/ брой: 72

Ще изпратим ли на изборите отново бандити във властта?

visibility 295

/ брой: 72

За нов икономически модел в ЕС, базиран на знанието

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 72

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ