Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

28 Юли 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Оправяй се, Цецо

Георги Георгиев

29. Юни 2017 , брой: 125   825   0"Да мачкаш Цветанов, все едно с голо дупе таралеж да мачкаш". Това е Бойко Борисов от ноември 2010 г. После ще дойде дългата върволица от провалени разследвания след показни арести, драмата на лекарите от Горна Оряховица, шестте апартамента, обвиненията в подслушване на политици, за покриване на разследван полицай. Някъде там, през 2011 г. бившият вътрешен министър Румен Петков ще каже: "Цветан Цветанов може да счупи глупомер".
Това, че той не е в изпълнителната власт след 2013 г., е най-добрата оценката, дадена от прекия му ръководител Борисов, и ние можем само да замълчим.
 С такъв политически багаж Цветанов стигна до сегашния сюблимен за него момент. От неделя насам господинът се опитва да влиза във "война" с президента Румен Радев, както твърдят любезните към Цветанов медии. Война няма. Има подозрително мълчание на Борисов за агресивното поведение на подчинения му и едно елегантно, почти небрежно отшамарване на Цветанов от страна на президента, с което го изпрати в най-дълбоката сянка.
Имаме "обосновани предположения", че Цветанов е в истерия, защото е поел ангажименти към едни хора, да свърши една работа, сега не му се получава и се опитва да си го изкара на други. Оправяй се, Цецо. Вeче не си интересен. 

 

 

Няколко думи

  • 27. Юли 2017 145
    567
    0

    Всякакво е било, ама такова чудо имаме за пръв път. В деня на одобряването Договора за добросъседство с Македония посланикът на САЩ Ерик Рубин посети премиера Бойко Борисов и обяви, че е много доволен от това, което се случва между двете страни. Въпросът за какво му е на Рубин да се вълнува от договор между две суверенни страни, че чак да ходи при...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"