Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Октомври 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Общество

Време за ваканция...

  330   0Има едни лица, които през по-голямата част от прехода са на екрана било като политици,  коментатори, анализатори, абонирани да дават непременно мнения по всички въпроси...Някои от тях дори се опитаха отново да влязат в парламента, но народният вот определи доверието към тях и те си получиха заслуженото. Не е ли време, както казваше един, вече бивш депутат, да ваканцуват? Не е ли време и за малко политическа ваканция за някои от тях?
Докога непременно трябва да чуем и мнението на Методи Андреев, на Иво Инджев, на Евгени Михайлов, на Радан Кънев, на Румен Петков, на Татяна Дончева, на Асен Агов? Нали избирателят реши и определи категорично на изборите мястото им в българската политика! А и какво повече  могат да кажат? Не ги ли слушаме и гледаме прекалено дълго време?
Нали знаете, че каквото и да питате Иво Инджев, той непременно ще намеси в речта си Владимир Путин. Евгени Михайлов, нищо че се застрахова, че не е нито политик, нито агент на Държавна сигурност, ще изговори познатото и като кинорежисьор на един-два  филма и повече известен като оператор на "танковата касета". Сега например ще защитава правото на ДОСТ и ще се държи наистина като ефенди... Напълно никому ненужни политически тези има в посочените по-горе оратори. И се чудя как опитни водещи продължават да ги канят. А защо не малко да си починат и те, и ние. Просто да поваканцуват...
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"