Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Октомври 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Коментари

Защо спите

Мая Йовановска

11. Юли 2017 , брой: 133   741   0След като дълги години туристическият бранш у нас плачеше за министерство, такова бе създадено. Това стана при предходното правителство на Борисов през 2014 г. Още при номинацията на Николина Ангелкова за министър от бранша не скриха разочарованието си. Нейната звезда изгря в политиката като съветник на президента Росен Плевнелиев и с опит в любимата му сфера - строителство и регионално развитие. Въобще тази жена, която в течение на годините бе съсредоточена основно в това да се снима за спомен с известни актьори, мина през няколко ведомства, включително бе служебен министър на транспорта, и сега отново акостира в туризма. На бранша - честито. Както се казва: те ти, булка, Спасов ден.
Тези дни покрай скандала с евтиния шезлонг, който задължително върви в комплект със скъпо шалте на плажа на къмпинг "Нестинарка", май се оказа, че Ангелкова не е наясно за случващото се в ресора й. Защото преди КЗП да засече далаверата, нашата звезда обяви как проверка е установила, че всичко е наред. Вчера обаче й се наложи да се вади от конфузно положение и да обясни, че министерството поискало от концесионера да постави специални табелки с цени за допълнителните услуги, както и информация, че те не са задължителни. Дали този конкретен проблем ще бъде решен предстои да разберем. Въпросът е, след като бихте барабана колко много правите, за да няма проблеми при концесиите, сега какво излезе? Въобще как ги давате тия концесии, г-жо Ангелкова?
По Черноморието сега ври и кипи. Не само от туристи, но и от проститутки, джебчии, измамници, всевъзможни нарушители на реда, въобще организираната и неорганизираната престъпност не спи. Понеже и бизнесът, и бюджетът разчитат на туризма. Не спете и вие!
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"