Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Юни 2018 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Коментари

Забрана за сепуку!

Велиана Христова

12. Юли 2017 , брой: 134   711   0Европа се самоубива ритуално. Ритуалът на сепукуто включва постоянни заплахи за санкции и спиране на европари към страните, които не искат да се самоунищожат. Т.е. не искат да бъдат наводнени от мигранти, повечето от които нямат нищо общо с бежанците, а са вдигнати от Афганистан и Африка на тумби, автобуси и лодки с известно чии пари да нахлуват в Европа. Да сте видели сирийци християни, търсещи спасение от войната и страданията у сродните им по вяра народи? Няма и да видите, защото целта е да бъде разпадната идентичността на Европа, по-точно на нейната способност за икономическа и социална  конкурентоспособност, скрита зад измислената "война на религиите".
Която страна не иска да се излямизира - натиск и санкции от европейските чиновнически институции. Поредният случай вчера е Словения, заплашена от Съвета на Европа - една подредена и развита страна, която до момента успя да се опази от никнещите като гъби джамии (нови, еднотипни, панелени, като щамповани от нечий конвейер) в околните региони. Словения прие закон, че може да затваря границите си пред нелегалните мигранти. И веднага: "SOS!" Още една държава след Унгария, Австрия, Полша, Чехия, Словакия се опъва срещу лъжебежанците! Минал си нелегално границата, нямаш паспорт - обратно или в пандиза, както би станало с всеки друг граничен нарушител.       
Обаче ключовата фраза в заплахата от Съвета на Европа към Словения е "ставате крайна дестинация за търсещите убежище", ерго - обичайте ги, поселете ги, хранете ги, не ги пускайте при нас. Това е то Европа "на две скорости" - богатият Запад на гърба на бедния Изток! ЕС се роди някога като икономически алианс - да си помагат страните, та континентът да стои равнопоставено пред САЩ и Япония. Но днес ЕС е изроден в политически съюз, чиито правила диктуват добре платени за целта еврочиновници. Икономика, суверенитет, национална сигурност на държавиците второ качество - всичко под ножа! Икономиката се диктува от политиката. Справка - унищожените реактори на "Козлодуй", погубеният "Южен поток" и куп още малоумия, удрящи по интересите на България. Тази политика ще има един край - върволица напускащи ЕС след Англия и... забрана за сепуку. 

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"