Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Юли 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Коментари

Забрана за сепуку!

Велиана Христова

12. Юли 2017 , брой: 134   390   0Европа се самоубива ритуално. Ритуалът на сепукуто включва постоянни заплахи за санкции и спиране на европари към страните, които не искат да се самоунищожат. Т.е. не искат да бъдат наводнени от мигранти, повечето от които нямат нищо общо с бежанците, а са вдигнати от Афганистан и Африка на тумби, автобуси и лодки с известно чии пари да нахлуват в Европа. Да сте видели сирийци християни, търсещи спасение от войната и страданията у сродните им по вяра народи? Няма и да видите, защото целта е да бъде разпадната идентичността на Европа, по-точно на нейната способност за икономическа и социална  конкурентоспособност, скрита зад измислената "война на религиите".
Която страна не иска да се излямизира - натиск и санкции от европейските чиновнически институции. Поредният случай вчера е Словения, заплашена от Съвета на Европа - една подредена и развита страна, която до момента успя да се опази от никнещите като гъби джамии (нови, еднотипни, панелени, като щамповани от нечий конвейер) в околните региони. Словения прие закон, че може да затваря границите си пред нелегалните мигранти. И веднага: "SOS!" Още една държава след Унгария, Австрия, Полша, Чехия, Словакия се опъва срещу лъжебежанците! Минал си нелегално границата, нямаш паспорт - обратно или в пандиза, както би станало с всеки друг граничен нарушител.       
Обаче ключовата фраза в заплахата от Съвета на Европа към Словения е "ставате крайна дестинация за търсещите убежище", ерго - обичайте ги, поселете ги, хранете ги, не ги пускайте при нас. Това е то Европа "на две скорости" - богатият Запад на гърба на бедния Изток! ЕС се роди някога като икономически алианс - да си помагат страните, та континентът да стои равнопоставено пред САЩ и Япония. Но днес ЕС е изроден в политически съюз, чиито правила диктуват добре платени за целта еврочиновници. Икономика, суверенитет, национална сигурност на държавиците второ качество - всичко под ножа! Икономиката се диктува от политиката. Справка - унищожените реактори на "Козлодуй", погубеният "Южен поток" и куп още малоумия, удрящи по интересите на България. Тази политика ще има един край - върволица напускащи ЕС след Англия и... забрана за сепуку. 

 

 

 

Коментари

 • 27. Юли 2017 145
  120
  0

  Уважаеми представители на медиите,
  Пише ви един обикновен синдикален председател на малка организация, обиден от приказките по адрес на обикновените хора, които всеки ден изкарват със своя труд заплатите на своите работодатели.
  Ето и моето открито писмо, което се надявам да стигне до тях чрез вас:

  Уважаеми работодатели,

  Ние, над 300 000 търтея, които...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"