Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Април 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

Велосипедна надпревара с трето издание на Витоша

Дума

14. Юли 2017 , брой: 136   305   0Третото поредно издание на екстремната велосипедна надпревара Home Mountain Enduro 2017 ще се проведе този уикенд на Витоша. Състезатели от цяла България, както и няколко представители на Гърция и Унгария, ще проверят издръжливостта и уменията си на колело с над 20 км интензивно каране през стръмни и технични горски пътеки, изправени срещу силната конкуренция и часовника. Над 70 са записаните до момента за участие.
Предварителната регистрация се прави на www.conceptcreative.org/hme. Състезателите ще бъдат разделени в общо 5 отделни категории: юноши 15-18, мъже 19+, мъже 30+, мъже 40+ и жени. Колоездачите ще се борят за примамлив паричен и предметен награден фонд, предоставен от партньорите на събитието.
Всички, които искат да бъдат част от Home Mountain Enduro 2017, но няма да участват, могат свободно да наблюдават състезанието покрай всички отсечки и да преживеят част от адреналина и емоциите. Организаторите канят всички фенове на планинското колоездене да посрещнат финиширащите състезатели в неделя след 15 ч. на сцената в Бояна, където ще има много музика и добро настроение.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"