Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Април 2018 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

На първа страница

Без "Игра на тронове" на наградите "Еми"

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   280   0Нито една номинация не получи "Игра на тронове" за 69-ото издание на телевизионните награди "Еми". Новият сезон на световноизвестния сериал не успя да се появи навреме, за да участва в предложенията за престижните отличия.
Тазгодишният комитет е разгледал рекордните 180 драматични поредици, 140 препоръки за най-добър актьор и 113 - за най-добра актриса.
Най-много номинации имат сериалите "Странни неща", "Големите малки лъжи" и "Историята на прислужницата". Журито не е пропуснало и биографичната драма "Короната", в която се разказва историята на младата кралица Елизабет II. Има номинации и за "Къща от карти", "По-добре се обади на Сол", "Фарго" и "Кодекс на убийството".
В категорията най-добра актриса в драматичен сериал се борят Виола Дейвис, Клер Фой, Елизабет Мос, Кери Ръсел, Евън Рейчъл Ууд и Робин Райт.
Номинираните за най-добър актьор в драматичен сериал са Стърлинг Браун, Антъни Хопкинс, Боб Оденкърк, Матю Рийс, Лийв Шрайбър, Кевин Спейси и Майло Вентимиля.
Номинациите в категориите за главен актьор и актриса в мини сериал или телевизионен филм тази година са впечатляващи. При мъжете - Риз Ахмед, Бенедикт Къмбърбач, Робърт де Ниро, Юън Макгрегър, Джефри Ръш и Джон Туртуро. При жените - Кари Кон, Фелисити Хъфман, Никол Кидман, Джесика Ланг, Сюзън Сарандън и Рийз Уидърспун.
Победителите ще станат ясни на 17 септември. Шоуто ще води Стивън Колбер.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"