29 Март 2024петък11:23 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Стефан Вълдобрев на турне с "Обичайните заподозрени"

/ брой: 137

автор:Дума

visibility 35

"Барът е до морето и морето е до бара" - това е мотото, под което ще премине лятото за Стефан Вълдобрев, Стунджи Янкулов, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов. Фразата е взета от "По-полека" - летния хит на "Обичайните заподозрени", и именно на такива знакови морски дестинации ще се състоят повечето изяви на групата - на пясъка, до бара и вълните. Дори и местата за градските концерти, като откриващия в София и закриващия в Пловдив, са избрани така, че да придават същата ваканционна морска атмосфера, с която е зареден и целият последен албум на бандата "10?".
Турнето стартира на 20 юли в столичния клуб "Маймунарника", минава през Варна ("Ментол", 21 юли), Арапя (Pampero, 22 юли), Китен ("Весел бар", 28 юли), Созопол ("Малката текила", 29 юли), Царево (Django, 2 август), Градина (Bash Bar, 3 август), Ахтопол (La Vita Club, 5 август) и приключва на 31 август в Летния театър на Пловдив. Специален акцент в обиколката ще бъде участието на групата в празниците Аполония на 29 август.

В пълен унисон с лятното настроение излиза и новото видео на "Обичайните заподозрени" към песента "Самонедейменервиратака (Пикник)". Клипът е дело на режисьора Камелия П. Петрова и оператора Стефан Врачев и се отличава както с екстравагантните костюми на музикантите от бандата, така и с очарователното присъствие на пет млади актриси: Джулия Бочева, Цвета Дойчева, Ангелина Русева, Дайяна Димитрова, Евгения Ангелова.
Билети за първия концерт се предлагат в мрежата на Eventim.bg на промоционални цени от 10 лв.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 503

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 516

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 469

/ брой: 59

Снимка на деня - 29.03.2024 г.

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 60

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 564

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 470

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 612

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 549

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 554

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ