Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

28 Юли 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

"Камуфлаж за Пирин" с лимитирана серия

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   200   0Природозащитната организация WWF България създаде първата си модна линия, наречена "Камуфлаж за Пирин". Новата колекция дрехи е вдъхновена от последните тенденции в управлението на природното богатство и опазването на биоразнообразието в България. Линията, предназначени за разходка в Националния парк "Пирин", е създадена за трендсетърите, които искат да са крачка пред всички в сливането с околната среда.
Засега колекцията е с лимитирана серия, но има реален шанс да стане масова, в случай че правителството приеме подготвения нов план за управление. Той предвижда увеличение на зоните, в които е разрешено строителство с 12,5 пъти и отваряне на 60% от територията на Национален парк "Пирин" за ползване на дървесина.

Модната линия е предназначена за разходки в Националния парк
Цялата колекция "Камуфлаж за Пирин" може да се види на сайта www.spasipirin.com

 

 

Живот

 • Инициативата събира хората в най-големите столични квартали, за да гледат заедно български филми на открито
  28. Юли 2017 146
  61
  0

  За трета поредна година се провежда инициативата "Блок кино", която събира хора от кварталите на София, за да гледат заедно български филми на открито. Съседи и гости се настаняват на удобни мебели и се наслаждават на специална селекция в междублоковите пространства.
  Прожекциите ще продължат до 19 август. В програмата са включени 20...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"