Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Ноември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

България

Жителите на две населени места излязоха на протести

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   75   0Жители на община Септември отново излязоха вчера на протест срещу действията на кмета Марин Рачев. Те откриха символично недовършената детска площадка в квартал "Гарата" на село Варвара и ще питат кмета къде са парите, предвидени за нея. Недоволните припомнят, че на 11 януари т.г. Рачев сключил договор за построяване на детски площадки в общината на стойност над 250 хил. лв., в който има клауза за 100% авансово плащане. Изпълнителят е избран и договорът с него е подписан за рекордните 10 работни дни.
Членовете на Инициативния комитет "Да спасим Община Септември" настояват да получат пълна информация за изпълнението на договора, който се финансира изцяло с публични средства, и кои детски площадки на територията на общината са построени или предвидени за построяване.
 

 

 

България

  • Елена Йончева показа нови кадри - в 7,52 ч. на 21 ноември преградното съоръжение е като прегазено с булдозер
    24. Ноември 2017 231
    71
    0

    Нови доказателства, че струващата близо 200 млн. лв. телена ограда по границата с Турция продължава да се разпада, представи вчера Елена Йончева. На снимките, направени в района на Малко Търново в 7,52 ч. на 21 ноември, се вижда, че т. нар. преградно съоръжение е смачкано на земята като прегазено с булдозер. "Става въпрос за огромна корупционна...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"