Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

28 Юли 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

България

Жителите на две населени места излязоха на протести

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   55   0Жители на община Септември отново излязоха вчера на протест срещу действията на кмета Марин Рачев. Те откриха символично недовършената детска площадка в квартал "Гарата" на село Варвара и ще питат кмета къде са парите, предвидени за нея. Недоволните припомнят, че на 11 януари т.г. Рачев сключил договор за построяване на детски площадки в общината на стойност над 250 хил. лв., в който има клауза за 100% авансово плащане. Изпълнителят е избран и договорът с него е подписан за рекордните 10 работни дни.
Членовете на Инициативния комитет "Да спасим Община Септември" настояват да получат пълна информация за изпълнението на договора, който се финансира изцяло с публични средства, и кои детски площадки на територията на общината са построени или предвидени за построяване.
 

 

 

България

  • Иван Грънчров призова управляващите да се засрамят заради разделението на общините на "наши и ваши"
    28. Юли 2017 146
    113
    0

    С гневен статус в социалните мрежи кметът на Луковит Иван Грънчаров обяви, че се срамува от управляващите. На последните избори той спечели втори мандат начело на общината от ГЕРБ. "СРАМ! СРАМ! СРАМ! Срам ме е от ВАС, дами и господа управляващи! Поводът е вчерашното решение на Министерския съвет за разпределение на целеви средства в размер малко над 26 млн.лв. в помощ на общини. Уважаеми...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"