Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Юни 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Общество

Актуално

Предстоящо събитие

Лозан Такев

28. Юли 2017 , брой: 146   326   0Някои, разбира се, ще приемат новината за фалшива. За едни ще е истина, за други - лъжа. Но всичко това е напълно възможно да се случи като предстоящо събитие. Още тази година.
Във връзка със 100-годишнината на ВОСР и 95 години от създаването на СССР в столицата пред Паметника на Съветската армия ще бъде направена възстановка на композицията по поемата "Ода за СССР" от Орлин Орлинов, носител на Димитровска награда.
 В рецитала спектакъл ще вземат участие Иво Инджев - съветски възпитаник, Георги Коритаров от Пещерата, Илиян Василев - бивш посланик на България в Русия, Александър Йорданов - радикал демократ, бивш председател на Народното събрание, Георги Харизанов, Филип Димитров - бивш премиер на България и посланик в Грузия, Едвин Сугарев - дипломат и в момента, Иво Беров - журналист, Асен Агов - бивш генерален директор на БНТ, депутат няколко мандата, Георги Ангелов - водещ в БНТ.
Оператор по време на предстоящото събитие е Евгени Михайлов, майстор на танковите касети, представител на ДОСТ. Консултанти са Методи Андреев, Мартин Димитров, Петър Славов и ген. Атанас Атанасов - все демократи от сой. Режисьор на спектакъла е "уличният" специалист Теди Москов, а режисьор постановчик - самият Росен Плевнелиев.
Има и втори екип под прикритие с всички останали изявени русофоби и дейци на  демокрацията по време на българския преход.
Билетите са пуснати в продажба. Правостоящи не се допускат поради уседналост по време на промените...
 Приятно гледане и слушане. Рекламации и предварителни отзиви не се приемат.
 Спектакълът се организира в рамките на инициативата "България търси таланти" и е подкрепена финансово от "Америка за България" и европейските санкции.
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"