28 Март 2024четвъртък19:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Ботев Пд продаде ас преди реванша

Омар Косоко ще играе срещу Маритимо довечера последния си мач за "жълто-черните"

/ брой: 150

автор:Владимир Николов

visibility 783

Президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски разкри, че асът Омар Косоко е продаден в Дубай на Ал Фуджейра и срещу Маритимо ще изиграе последния си мач с жълто-черния екип. Въпреки интереса и към други играчи на Ботев, засега повече продажби няма да има. Палийски поведе делегацията на "канарчетата" към Португалия, за реванша срещу Маритимо в Лига Европа. Първият мач завърши 0:0, а вторият е довечера от 21.00 и ще бъде излъчен пряко по Диема Спорт 2. "За мен и двата отбора имат шансове. Какво ще се случи, накрая на мача ще разберем," отбеляза Палийски и изрази надежда, че "прокобата" на правителствения самолет няма да застигне Ботев. "Все някога има и първи път. Ние може да променим тази традиция с правителствения самолет," заяви босът на "канарчетата", след като Лудогорец падна с 0:2 в Израел, след като летя със "самолета на властта".
"Очакваме повече от 100 фенове да дойдат на мача. С нас пътуват доста, самолетът е пълен, а други пътуват през Чехия. Отиваме, за да победим. Ако се предаваме, няма да пътуваме. Момчетата ще дадат максимума, достатъчно са мотивирани. Имаме 2 дни, да си поговорим. Убеден съм, че ще дадат всичко, за да може най-после Ботев да прескочи този прословут III кръг, защото винаги стигаме до него," категоричен бе Палийски. "Надявам се Косоко да изиграе подобаващо последния си мач. Нещата с неговия трансфер са уредени на 100%, в петък трябва да се присъедини към новия си отбор. Ще играе в Дубай. Всичко е подписано, само трябва да се яви на медицински прегледи. На позицията на Косоко може да потърсим нов играч," завърши босът на "канарите".
Старши треньорът Николай Киров-Белия сподели, че очаква малко възможности за гол на реванша и затова играчите му трябва да са много съсредоточени и да не ги пропускат.
"Очакванията са ни за труден двубой, за такъв се готвим. Видяхте, че класата на съперника е голяма. Ние трябва да се възползваме от малкото шансове, които ще имаме в Португалия, и да имаме стабилност в защита," коментира Киров. Той се надява на добър резултат в Португалия, който да изтрие спомена от тежката загуба от ЦСКА-Сф през уикенда. "Във футбола най-важен е предстоящият мач. Опитахме да ги накараме да не мислят за мача с ЦСКА. При една добра развръзка срещу Маритимо, ще забравят загубата. За Виана ще решим утре дали ще вземе участие в двубоя. Пътува с нас," допълни Киров. Другият ас Тодор Неделев очаквано не замина с отбора.
Групата на Ботев: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Серкан Юсеин, Меледже Омнибес, Алваро Юлиано, Лъчезар Балтанов, Фелипе Бризола, Крис Добрев, Омар Косоко, Крум Стоянов, Фернандо Виана, Тони Тасев.


 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ